Kāds nezin, kur Latvijā ko tādu varētu dabūt? Cik esmu redzējis, PICATINNY RAIL Latvijā ir kaut kas ārkārtīgi rets...
Derētu arī kāds saits, kur var pasūtināt...
Klau, es domāju, ka Latvijā nekur...iemetu visu googlē un tur izmeta tik daudz, tev pašam vajadzētu apskatīties, kurš tev der, jo tur bija n-tie saiti....
Sveiki Kungi! Varbūt pajautāšu kurās Latvijas bodēs jūs meklējāt un vai vispār meklējāt? Jo, Hubertā ir nopērkamas viendaļīgas un divdaļīgas Weaver vai Picatinni sliedes - kā nu kurš tās sauc. Veikala piedāvājumā ir sekojošiem ieročiem - Browning, Merkel, Winchester, H&K, Benelli, Titan un Mannlicher, bet ja ir nepieciešams, tad var pasūtīt sev vēlamajam ierocim - kā piemēram Krieghoff, Remington, Sauer, Tikka, Sako un citiem ieročiem, bet ja gadījumā ASV ir tuvāk, tad nevienu necenšos aizkavēt. Ar cieņu.
Waever rail un Picatinny rail nav gluži viens un tas pats ;) ir dažas nebūtiskas atšķirības, bet īsumā ņemot weaver uzpariktas derēs arī uz picatinny sliedes, picatinny uzpariktes ne vienmēr derēs uz weaver sliedes. Ja tēmas autors grib montēt virsū sliedi tad tomēr ieteicamāks ņemt weaveru, būs mazāks čakars ;)
P.s. bet es ieteiktu EAW ernst apel, pagriežamos kronšteinus, arī var dabūt Hubertā, šancē ideāli jau gadiem ;)
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
24.04.2008. 21:14
ASV nav tuvāk, bet cenas vairumā gadījumu ir krietni lētākas. Bez tam - dzīties no Rīgas uz Jēkabpili aizņem krietni vairāk laika kā veikt pasūtījumu ASV e-bodē. Tas tā - pārdomām.
Derētu arī kāds saits, kur var pasūtināt...
P.s. bet es ieteiktu EAW ernst apel, pagriežamos kronšteinus, arī var dabūt Hubertā, šancē ideāli jau gadiem ;)