manējie abi dēli nu jau patstāvīgi mednieki,sāka dzīt no 14un 13 gadu vecuma.vecākajam 15 gadu vecumā nopirku Simson 16kal,ņēmu viņu uz ezeru laivā uz pīlēm,ar to plinti izauga arī jaunākais.Tagad,kā medības tā klāt,katrs ir savā dzīvē,bet viņiem ir sava dzīves uztvere un arī atbildības sajūta no mazotnes.daudzus zinu,kuri ir ņēmuši līdzi uz medībām savējos vai radu bērnus,bet tiem pietiek ar vienu reizi un sveiki.tā kā-kuram tas ir dots-tam aizies.Galvenais-nevajag spiest ar varu.Lai jaunajiem veicas.
Uz medībām sāka mani ņemt no četriem gadiem, neregulāri, bet ņēma. Kādreiz bija jāpasēž mašinā kad pēkšņi sabojājās laika apstākļi, bet visā visumā ar visu esmu apmierinats, jo ātrāk jo labāk.
Edvard tev viss jāsaka priekšā, Edgara komentārs arī ir saistībā par divkājainiem zaķiem.
Lai saprastu visu būtību par ZAĶU medībam vel jāpaaugas. Pēc 10 gadiem izlasītu šitos komentārus pats smiesies.
Jā nabaga Edvards visi zaķi ir izmedīti jūsu rajonā :) Nekas paaugsies un uz citām pilsētām dosies zaķu medībās :)
Bet es ar atbalstu ka sīkie sāk jau no bērnu gadiem piedalīties medībās, kā kolēģi minēja ja patiks tad patiks ja nē tad nē :) Katram taču kaut kas savs patīk vai ne :)
Bet ja jau sīkie sāka interesēties par medībām, tad jāsāk no pašiem pamatiem, ne tikai nogāzt no kātiem, bet arī atkīvi piedalīties citu medību procesos, barības sagatavošanā, barotavu renovācijā, dzīvnieku piebarošana, dzīvnieku dzīve un tās būtība, kā saka lai būtu poņa kas un kā darās šajā pasaulē, jo ja pieradīs tikai šaut, tad atkal parādīsies viens haļavšiks kas tikai piedalīsies pašās medībās, bet citos procesos dienā ar uguni neatradīsi :(
Lai saprastu visu būtību par ZAĶU medībam vel jāpaaugas. Pēc 10 gadiem izlasītu šitos komentārus pats smiesies.
Bet es ar atbalstu ka sīkie sāk jau no bērnu gadiem piedalīties medībās, kā kolēģi minēja ja patiks tad patiks ja nē tad nē :) Katram taču kaut kas savs patīk vai ne :)
Bet ja jau sīkie sāka interesēties par medībām, tad jāsāk no pašiem pamatiem, ne tikai nogāzt no kātiem, bet arī atkīvi piedalīties citu medību procesos, barības sagatavošanā, barotavu renovācijā, dzīvnieku piebarošana, dzīvnieku dzīve un tās būtība, kā saka lai būtu poņa kas un kā darās šajā pasaulē, jo ja pieradīs tikai šaut, tad atkal parādīsies viens haļavšiks kas tikai piedalīsies pašās medībās, bet citos procesos dienā ar uguni neatradīsi :(