Cik augstu ir jāliek optika ar 56mm galu, lai varētu pa apakšu tēmēt ar atvērtajiem tēmekļiem??? Kam tas vispār vajadzīgs? Tikai nejēdzīga tēmēšanas pozīcija, kad laidei knapi zods pieskaras, kā arī palielinātais starpasu attālums starp optikas un stobra asi, kas tuvās distancēs dod lielāku iespēju aizšaut garām! Tēmas aizsācēja Leupoldam ir ieliektā lēca, lai optiku varētu max uzsēdināt uz stobra un padarīt tēmēšanu ērtāku, tapēc jāizvēlas zemākie stiprinājumi.
Ja nešaubos šie kronšteini tika speciāli taisīti tā lai varētu šaut gan no optikas gan no parastā tēmekļa.
Es gan ieteiktu zemākus kronšteinus un tik un tā cik man paziņu ir tad ļooooooooti reti kad pienācās tēmēt caur parasto mušku, jēgas maz, uzliki min un viss kārtībā!
Slēpts
11.01.2012. 12:15
Uz Cz būs ok un ja uzprasīsi augstumu uztaisīs konkrēti uz tavu optiku.Nebrīnīšos ja viņiem jau ir viņi gatavi saražoti. Uz kāda Sauer vai Strasser gan izskatīsies lēti un tizli.
Nu un ko par sitiem varat teikt?
Ja Leupuldu VX3L serijas uzliek uz viniem.
Man itka prasas vel zemaka profila kronsteinus,lai optika vatetu pildit savu funkciju. Vinaj ta izejosa leca ir ilocita.
Man uz mailu atnāca tāds piedāvājums-http://www.mmmt.eu/AmazonLatvi... . cenas vienkārši-pi...ts salīdzinājumā ar mūsu veikaliem. Kas mums latos tur zaļajos. diezin kā ir ar saņemšanu?
Tieši tā kā Andrejs teica labāk darīties.
Bet šajā mājas lapā var atrast sev interesējošo info un arī paskatīties vidēji kādas cenas ir pie viņiem un kādas piedāvā mūsu bodē.
Es savā laikā šos kronšteinus pirku par 130 latiem, veikala cena to bija vismaz 180 lvl. Respektīvi ieekonomēju 50 lati.
Pirku pa taisno no dīlera. Viņš pie tam D-pilī dzīvo un var sarunāt iegādāt lētāk nekā bodē :)
Bet ja kas arī Talsu taisītie kronšteini sevi ir labi parādījuši :)
Kamēr sūtīsi ,sen būsi nopircis . Talsos,Balvos,Madonā nu ir tie orģinālie kronšteini un arī Talsu taisītie ,tā ka problēmu nav. Tev sliede jau ir iefrēzēta kārbā ,tā ka Tev vajag tikai kronšteinus. Cena tā arī grozās 50-60 ls.
Es gan ieteiktu zemākus kronšteinus un tik un tā cik man paziņu ir tad ļooooooooti reti kad pienācās tēmēt caur parasto mušku, jēgas maz, uzliki min un viss kārtībā!
Ja Leupuldu VX3L serijas uzliek uz viniem.
Man itka prasas vel zemaka profila kronsteinus,lai optika vatetu pildit savu funkciju. Vinaj ta izejosa leca ir ilocita.
Bet šajā mājas lapā var atrast sev interesējošo info un arī paskatīties vidēji kādas cenas ir pie viņiem un kādas piedāvā mūsu bodē.
Es savā laikā šos kronšteinus pirku par 130 latiem, veikala cena to bija vismaz 180 lvl. Respektīvi ieekonomēju 50 lati.
Pirku pa taisno no dīlera. Viņš pie tam D-pilī dzīvo un var sarunāt iegādāt lētāk nekā bodē :)
Bet ja kas arī Talsu taisītie kronšteini sevi ir labi parādījuši :)