Paldies, Kārli!
Es jau domāju, ka atkal sākas!
Velns, kāpēc vēl mums neprasa kaut ko par datorspēlēm, tur kur šauj?
Varbūt mūsu vidū ir kādi spečuki šaušanā pa teļļuku?
:-))))
Piekrītu Kārlim - kāpēc pirkt VX-3L, ja gribās ar mehānisko tēmēt? Ruslan, man ir tāda paša optika un tās pamatdoma ir samazināt atstarpi starp optikas un stobra asi. Optikas uzlikšanu man taisīja ieročnieku Aigars no Talsiem, kas pats ir gan meistars, gan labs šāvējs. Izfrēzēs un iesēdinās, arī optikas riņķus dabūs, kā vien sirds vēlas. Un piešaus pie reizes, ja pašam poņa nav. Nr:29167424. Pacietību gan vajadzēs (ap 2-3 ned.). Finansiāli - ja varēji atļauties šādu optiku, tad būtu muļķīgi skopoties uz stiprinājumiem. Šauj garām!
Kārli!
citiem gan patīk tāds pribambas ar to tēmēšanu. Es gan esmu mēģinājis gan tēmēt gan šaut ar tāda veida tēmekli, nu ļoti neērti. kolēģim kuram ir tas uzstādīs otrādi ļoti apmierināts ar to.
Tas Leopold ar ir labs variants.
Es jau domāju, ka atkal sākas!
Velns, kāpēc vēl mums neprasa kaut ko par datorspēlēm, tur kur šauj?
Varbūt mūsu vidū ir kādi spečuki šaušanā pa teļļuku?
:-))))
Kristaps Barons
Šodien, 08:36
atvainojiet bet vai jus nevaretu pateikt kur un kadu loku labak pirkt?
Kļūdījies ar adresēm! Te veči ar ugunsrorēm šauj, bet locenieki tusē šeit: http://archery.forumakers.com/...
citiem gan patīk tāds pribambas ar to tēmēšanu. Es gan esmu mēģinājis gan tēmēt gan šaut ar tāda veida tēmekli, nu ļoti neērti. kolēģim kuram ir tas uzstādīs otrādi ļoti apmierināts ar to.
Tas Leopold ar ir labs variants.