Nu un ko par sitiem varat teikt?
Ja Leupuldu VX3L serijas uzliek uz viniem.
Man itka prasas vel zemaka profila kronsteinus,lai optika vatetu pildit savu funkciju. Vinaj ta izejosa leca ir ilocita.
Slēpts
11.01.2012. 12:15
Uz Cz būs ok un ja uzprasīsi augstumu uztaisīs konkrēti uz tavu optiku.Nebrīnīšos ja viņiem jau ir viņi gatavi saražoti. Uz kāda Sauer vai Strasser gan izskatīsies lēti un tizli.
Ja nešaubos šie kronšteini tika speciāli taisīti tā lai varētu šaut gan no optikas gan no parastā tēmekļa.
Es gan ieteiktu zemākus kronšteinus un tik un tā cik man paziņu ir tad ļooooooooti reti kad pienācās tēmēt caur parasto mušku, jēgas maz, uzliki min un viss kārtībā!
Cik augstu ir jāliek optika ar 56mm galu, lai varētu pa apakšu tēmēt ar atvērtajiem tēmekļiem??? Kam tas vispār vajadzīgs? Tikai nejēdzīga tēmēšanas pozīcija, kad laidei knapi zods pieskaras, kā arī palielinātais starpasu attālums starp optikas un stobra asi, kas tuvās distancēs dod lielāku iespēju aizšaut garām! Tēmas aizsācēja Leupoldam ir ieliektā lēca, lai optiku varētu max uzsēdināt uz stobra un padarīt tēmēšanu ērtāku, tapēc jāizvēlas zemākie stiprinājumi.
Kārli!
citiem gan patīk tāds pribambas ar to tēmēšanu. Es gan esmu mēģinājis gan tēmēt gan šaut ar tāda veida tēmekli, nu ļoti neērti. kolēģim kuram ir tas uzstādīs otrādi ļoti apmierināts ar to.
Tas Leopold ar ir labs variants.
Piekrītu Kārlim - kāpēc pirkt VX-3L, ja gribās ar mehānisko tēmēt? Ruslan, man ir tāda paša optika un tās pamatdoma ir samazināt atstarpi starp optikas un stobra asi. Optikas uzlikšanu man taisīja ieročnieku Aigars no Talsiem, kas pats ir gan meistars, gan labs šāvējs. Izfrēzēs un iesēdinās, arī optikas riņķus dabūs, kā vien sirds vēlas. Un piešaus pie reizes, ja pašam poņa nav. Nr:29167424. Pacietību gan vajadzēs (ap 2-3 ned.). Finansiāli - ja varēji atļauties šādu optiku, tad būtu muļķīgi skopoties uz stiprinājumiem. Šauj garām!
Slēpts
12.01.2012. 21:11
cik augstu ir jauzliek optika, lai tuva distance aizpustu garam, pienemot, ka peles nesaujam
Ja Leupuldu VX3L serijas uzliek uz viniem.
Man itka prasas vel zemaka profila kronsteinus,lai optika vatetu pildit savu funkciju. Vinaj ta izejosa leca ir ilocita.
Es gan ieteiktu zemākus kronšteinus un tik un tā cik man paziņu ir tad ļooooooooti reti kad pienācās tēmēt caur parasto mušku, jēgas maz, uzliki min un viss kārtībā!
citiem gan patīk tāds pribambas ar to tēmēšanu. Es gan esmu mēģinājis gan tēmēt gan šaut ar tāda veida tēmekli, nu ļoti neērti. kolēģim kuram ir tas uzstādīs otrādi ļoti apmierināts ar to.
Tas Leopold ar ir labs variants.