Paldies, kungi, par info. Ar parametriem daudz maz ir skaidrība, atliek tikai tikt skaidrībā ar brendu. Vācijā atradu pāris kas varētu man cenas ziņā "derēt": Lichter 2,5-10x56; Nikon ProStaff 3-9x50. Kā ir ar Walther optiku. šamējie vairāk ir no lētā gala, vai tomēr labāk kā iesaka Guntars, pasūtīt Burris Eliminator Laser Scope netā ap $900 (meklējot pa ātro)..
Nu jā, masene noteikti ir tas ierocis, kam vajag tādu optiku, kura pati koriģējas. Bet ieteikums pa pirmo!
Slēpts
21.02.2012. 18:42
Par optiku Burris Eliminator Laser Scope var apskatīties YouTube.Pašam gan nav tāda bet jau labu laiku skatos uz viņu.Masenei liekas piemērota dēļ tā ka lode pietiekami strauji sēžas(ne jau dēļ cenas).ss.lv viens pārdod par 750ls
Ar maseni vajag vairaak pasaudiities, leeta muniicija..
Tad zinaasi arii trajektoriju, es piesauju uz 75 m,tad 20 metros pa nulleem , 50+4, 100-10..
Taapat jau ar eliminatoru saanveeju neapreekinaas..
Tā pati NORCONIA LUX 3-9x56 ar sarkano punktu,kuru ar 3006 pats sajāju,masenei būtu pašā laikā.Domāju,ka pat ar 22 WMR vai 17 HMR nekas ļauns šai optikai nebūtu noticis.Priekš masenes BURRIS ELIMINATOR ir tas pats,kas govij segli,bet priekš 3006 šo optiku nepirktu tikai tāpēc,ka nav pārliecības,cik šāvienus šī optika izturēs,bet jautājums jau bija par maseņu optikām.
nebūs jamokās ar attāluma noteikšanu un visādām korekcijām.
labāks jau nu būs, nekā "uz aci". Ja vertikālās korekcijas rāmji atļaus. Saprogrammēt un piešaut vajadzīgās distances tāpat vajadzēs pašam.
Tad zinaasi arii trajektoriju, es piesauju uz 75 m,tad 20 metros pa nulleem , 50+4, 100-10..
Taapat jau ar eliminatoru saanveeju neapreekinaas..