Nē andris uzstādīja pasaules rekordu, viens no viņiem toč būs kādi pāri 80 kg smagsvarā :)
Un pie tam Andris atklāja jaunu medību veidu uz jauna tipa medību objektiem un tie saucas cūkmena medības.
Tā pat āfrikā ir krieviem medības uz no ser. Salikumā nosesrs :)
Šauj kaut ar lielgabalu - ir jāskatās , ja bebrs pirms šāviena ievelk gaisu - peldēs , ja izpūš - nogrims!
Pilnībā piekrītu! Viss ir atkarīgs no gaisa daudzuma plaušās. Tā pat kā cilvēks, ar līdz galam ievilktu gaisu plaušās spēj uz muguras nekustīgi gulēt virs ūdens, bet līdz ko izelpo, tā sāk grimt!!!
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
11.04.2012. 22:11
Cik esmu novērojis ,tad daļēji prognozēt var , grims vai peldēs . Visbiežāk paliek peldam ,kad tikko ir izniruši pa šāvienam. To vislabāk var novērot stāvam pie bebru mājas , sākumā sāk viļņoties ūdens , kad kautkur parādās galva uzreiz jāšauj.Kad intensīvi airē pret straumi ir 50/50 . Kad dreifē un vēro inaidnieku - grimst , ja vienīgi nosmērē laivas sānus ar cita drauga dziedzeriem , tad mēgina saostīt un paliek peldam , vai laivā jau ir kāds draugs.Jebkurā gadījumā paļauties uz to ,ka peldēs nevar , jābūt pa rokai ķeksim vai tīkliņam.
Negribu īsti piekrist.Šovakar pat paprāva mamma bija mani piefiksējusi,kamēr es lauzos cauri krūmiem.No grāvja vidus mani uzmanīgi vēroja.Pēc šāviena pieplivinājās pie pretējā krasta un palika.Nenogrima kamēr apgāju pa dambi apkārt un savācu.Kāda gara makšķere protams nav par skādi,bet man viņa vairāk traucētu nekā labuma.Galvenais tomēr ir nenošaut garām.
Es šauju ar 308.win.FMJ galvā vai sprandā un tad nekas nav jāprognozē. Paršaujot sprandu ne grimst, ne airē, ne dejo, paliek uz vietas nekustīgā stāvoklī, un atliek tikai izvilkt ārā no ūdens priecāties par skaisto vakaru.
Un pie tam Andris atklāja jaunu medību veidu uz jauna tipa medību objektiem un tie saucas cūkmena medības.
Tā pat āfrikā ir krieviem medības uz no ser. Salikumā nosesrs :)