Izmēģināja visu. Nekas nelīdzēja. Par to, ka stobrs sūdīgs varētu būt, nestrīdos. Bet ar parasto atsperi viss bija labi. Kolīdz uzlika forsēto, tā sākās s*i..
Slēpts
12.01.2017. 22:20
Tur nevis atspere, bet sudigas lodites vai stobrs vainīgs
Man pazina ielika gāzes un pēc tam verķi vairs nevarēja piešaut. Vispār. Izkliede - pusmetrs@25m. Laikam fiška vītnes solī/ātrumā, ātrums tik liels, ka lodīte nevis vītnē iegriežas, bet tiek aprīvēta. Tā arī iemeta kaktā to pagali un vairs nav aizticis...
Tātad, bilance:
-gāzes atspere ir ar diezgan garantētu finālu(būs jānomaina), taču ekspluatācijas laikā tā ir stabilāka, pirmais un 10000 šāviens būs diezgan līdzīgi, resp. 12J.
-parastā - eventuāli darbosies ilgāk, bet pēc 10000 šāvieniem nez vai vairs būs tie 12J, īpaši, ja ilgāku laiku tur uzlādētā stadijā.
-PCP teorētiski ir ilgmūžīgākā un stabilākā, taču atbildīgā momentā var pienākt brīdis, kurā PCP prasīs mainīt kādu ventīli.
Es pareizi sapratu?
Slēpts
12.01.2017. 11:50
gāzis nav kam nogurt, ja nu vienīgi nolaiž spiedienu, bet tas neatkarīgī kādā stāvoklī atrodas atspere, tad kad sadilst, tad beidzas ;)
-gāzes atspere ir ar diezgan garantētu finālu(būs jānomaina), taču ekspluatācijas laikā tā ir stabilāka, pirmais un 10000 šāviens būs diezgan līdzīgi, resp. 12J.
-parastā - eventuāli darbosies ilgāk, bet pēc 10000 šāvieniem nez vai vairs būs tie 12J, īpaši, ja ilgāku laiku tur uzlādētā stadijā.
-PCP teorētiski ir ilgmūžīgākā un stabilākā, taču atbildīgā momentā var pienākt brīdis, kurā PCP prasīs mainīt kādu ventīli.
Es pareizi sapratu?