Nav tie stobri tik kvalitatīvi kā jūs domājat ,ja iznāks laiks sest. vai svētd. nofočēšu kāds ir stobra gals pēc 3 gadiem... un es neesmu no tiem ,kas ieroci pēc medībām vienkārši iemet skapī. Tākā šaubos vai pēc gadiem 7 vēl šo modeli vispār ražos un stobra nomaiņa būs problēma.
Štrunts par Rossler un viņa Titan,bet šobrīd Aivar,Tu esi uzlicis lielu jo lielu ļaku divām visnotaļ nopietnām ieroču ražotnēm,ne tikai eiropā,bet visas pasaules mērogā. Jo tieši viņu,iesākumā Heym,bet vēlāk un līdz pat šim brīdim,Merkel stobrus liek Titān ieročiem ...
Vai nu Tev ir ļoooti nepaveicies,vai tomēr meklē vainu sevī.
Ar to es negribu teikt,ka esi tīrījis ar dauzītu ķieģeļu pulveri,kā savulaik,pirms Pētera 1 tīrīja KO priekštečus,bet esi vienīgais,kurš žēlojas par šo stobru ...
Aprīkojums: Strasser RS 9,3x62,Brawning BAR LONGTRAC LUXE 9.3X62, Heym SR 30 270 WSM, Merkel RX.Helix 223 rem Brawning CYNERGY PRO SPORT 12M 76, Medību loks un arbalets. Browning Maxus 12cal
Suņi: Laikas(daudz)
Medību trofejas: 44
16.05.2008. 21:55
Bet ja tas ir varminta stobrs tad ari""lothar walther"" jo tiši šis kompanijas stobrus izmanto rossler savos varminta ieročos.
Slēpts
17.05.2008. 14:55
Kas var būt no tā Merkel stobra labs, ja šie nevar normālus aislēgus uztaisīt? Cilvēks štuku samaksā par ieroci, piešauj un cauri aizslēgam mehānisms saliecas un sāk strēgt.
Nu Uldi Tu dal. Tavai zināšanai lielākie un labākie stobru ražotāji eiropā ir Heym, Merkel un Lothar walther, kuru stobrus izmanto, lielākā daļa, eiropas ieroču ražotāju. Merkel ieročus ražo vairāk nekā 460 gadu un tikkai muļķis var pateikt ka tie neko normālu nejēdz uztaisīt. Konkrēto cilvēku (par kuru ir runa) pats personīgi pazīstu un Viņam ierocis ir tikkai kādu pusgadu, bet izskatās kā pēdējā miskaste. Zinu teikt tikkai vienu, ka šim medniekam ir arī TITAN6 šautene, SWAROVSKI optika un TOZ mesene un protams visas šis mantas viņam ir kautkādi brāķi. Jo ir viena problēma, lodes pašas desmitniekā netrāpot, kaut arī optika esot SWAROVSKI. Man pašam liekas ka no tā mednieka nekas normāls nav sanācis un viņš pats ir dabas kļūda. Maija MMD numurā patika Vadima Basova raksts par eksāmenu un kādus viņš redz medniekus mums apkārt.
Slēpts
18.05.2008. 12:19
Varbūt tev taisnība par pirmo mednieku, bet otrais knapi piešāva optiku (cal. 30-06) un sāka strēgt, kā arī atdurē ir iesisti robi. Papētot konstrukciju izskatās ka aislēga atdures pietiks vēl kādiem 80 -100 šāvieniem un nākošā vieta pret ko aislēgs varētu atdurties ir šāvēja seja. Protams ja man tāds būtu es arī negribētu neko sliktu teikt - kā nekā štuku samaksājis jāslavē vien ir ja gribi tikt vaļā. Dzirdēju ka Titānu arī mainija, jo stobrs bija rūsējis, cik sapratu vēl pirms lietošanas.
Runa ir par vienu un to pašu mednieku. Viņa Merkeli redzēju Hubertā tāpēc arī saku, ka izskatās kā pēdējā miskaste, nevaru tikai saprast ko viņš ar to ieroci ir darijis, laikam zemi rok, jo viss ir saskrāpēts, laidē ar epoksitku aizlipināti caurumi un visas iespējamās mehānisma skrūves riktīgi nojātas, tāds lūk izskatās pusgadu vecs un 100 reižu izšauts ierocis, vai tāds ieročmīlis gaidīja citu iznākumu? Vai varbūt no pusautomāta gribēja uzmeistarot automātu, bet šis maita sāka ķīlēt! Ja runājam par titānu, tad vispirms uzzini, kas tam cilvēkam atkal bija par vainu, bet nevis palaid klaču kā vecenes uz tirgus. Godīgi sakot es tik daudz nevaru izdzert, lai pateiktu ka - (stobrs bija rūsējis, cik sapratu vēl pirms lietošanas)! Kā jau minēju viņam ir nesen iegādāta masene TOZ 78 un lieku galvu ķīlā, ka arī tos nejēdz ražot vai arī tirgotājs ir ietrinis ar sarūsējušu stobru! Par sevišķiem indivīdiem ir jāveido atsevišķa tēma, nevis jāpiesārņo esošā.
Slēpts
18.05.2008. 22:33
Lai nav tā jācepās uzrakstīšu savādāk.
Bija problēmas ar Titan stobru.
Tātad Aivars Savickis nav vienīgais kura Titānam ir problēmas ar izcilā ieroču ražotāja Merkel piegādāto stobru. Domājat ka tik pazīstamam zīmolam nekas nenoiet greizi?!
Aldi, es biju domājis citu mednieku, bet tādu pašu ieroci, kurš tika iegādāts maija sākumā.
Vai nu Tev ir ļoooti nepaveicies,vai tomēr meklē vainu sevī.
Ar to es negribu teikt,ka esi tīrījis ar dauzītu ķieģeļu pulveri,kā savulaik,pirms Pētera 1 tīrīja KO priekštečus,bet esi vienīgais,kurš žēlojas par šo stobru ...
Bija problēmas ar Titan stobru.
Tātad Aivars Savickis nav vienīgais kura Titānam ir problēmas ar izcilā ieroču ražotāja Merkel piegādāto stobru. Domājat ka tik pazīstamam zīmolam nekas nenoiet greizi?!
Aldi, es biju domājis citu mednieku, bet tādu pašu ieroci, kurš tika iegādāts maija sākumā.