Šodien vārdadienu svin Malva, Anatols, rītdien - Mairis, Ingus, Vidvuds
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Meklēju labu, lētu, lietotu bisi. Dzīvoju Jēkabpilī.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 16 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 03.05.2012. 16:45

Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2018-04-26 12:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Runga
Suņi: nu jau 2 X Kvaukšķis
03.05.2012. 16:45
Vienīgi var no sērijas lēti, ātri, garšīgi var izvēlēties divus
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
02.05.2012. 16:45
Kā saka par zapiņa cenu vēlas iegādāties mersi. Sapņo vien :)
Pie tam tās veco laiku CCCP ražotās bises ir daudz labākā kvalitātē taisītes nekā mūsdienu un zinu ļoti daudzus medniekus kas medī ar tiem daudz veiksmīgāk nekā ar jauno laiku ražojumiem, pašam bija tas gods patestēt pāris vecās TOZ un Iž ieročus laba manta, labi krīt plecā un šauj diezgan precīzi.
Bet par to pieredzi piekrītu lasi vairāk info par dzīvniekiem to bioloģiju būtību, palasi netā ļooooti daudz info par ieročiem, to uzbūvi, un pat šeit krustām šķērsām ir daudz kas sarakstīts un pārfilozofēts, tikai neslinkojies, pameklē un palasi, savādāk, vēlies neko nedarīt, tikai uzdot jautājumu un viss atbilde uz visiem interesējošiem jautājumiem atradīsiees, nekā, man ar tēvs nebija mednieks ,bet pats visu uzzināju, salasījos, notestēju un praksei ejot to pieredzi palielināju un arī nostiprināju jau iegūto info, visu zinār nav reāli, jo katru dienu kaut kas jauns uzrodas, uzrok kaut ko jaunu vēl nezināmu, tāpēc visu zināt nereāli.
Salvis
Salvis
Pēdējo reizi manīts 2025-09-07 12:26
Mednieku organizācija: Kaut kur zemgalē
Atrašanās vieta: Rīga
Medību stāžs: No 1997.gada
Aprīkojums: Iztikt var.
Suņi: Diemžēl nav.
Medību trofejas: 2
01.05.2012. 21:31
Pārdodiet viņam kādu sūdu turku, lai pēc tam grauž pirkstos, ka neņēma PSRS laika mantu.
Slēpts
01.05.2012. 11:46
Intar Alpiņ
Tad paņem tāmplintēm un pieliec vai noņem laides garumu atbilstoši savam augumam,tad ar nesitīs ne pa aci ne kur citur.
Intars
Intars
Pēdējo reizi manīts 2022-01-23 21:59
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību trofejas: 2
30.04.2012. 22:41
ja jau nejēdz neko tad ņem tik krieveni un nezināsi bēdu,ne vissas ārzemnieces ir labas.
p.s. man piemēram visas bloķenes sit pa aci vai fabarm berreta vai brauniņš visas sit:)bet līnījdroškas un krievu pusautumāts nē,dīvaini ne!
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
30.04.2012. 17:42
Ja kas Zariņa plinte ir ļoti laba,es to rīku pazīstu!
Imants
Pēdējo reizi manīts 2017-03-08 15:12
Atrašanās vieta: ventspils
Medību stāžs: kopš 1997 gada
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
30.04.2012. 17:37
Redzi, mans tēvs gan bija mednieks, taču nekad netika man neko mācījis, rādījis vai ieteicis. Visas pamatzināšanas ieguvu bibliotēkā, šķirstot padomju medību žurnālus un, galvenais, skatījos kā lietas dara pieredzējušie mednieki.
Tagad, kad informāciju "met pakaļ", ir jābūt izcilam slinķim, lai nepaņemtu vajadzīgo. Tavā vietā neviens ne šaus, ne iekšas izlaidīs, ne pēdas atpazīs. Resp. cik ātri un pareizi pamatlietas apgūsi, tā pret tevi izturēsies kolēģi.
Visu iemācīties un zināt nekad nevar, piekrītu. Taču būtu jāsaprot, ka ierobežotu fin. gadījumā jau pieminētais TOZ 34 būtu gana, ja pat ne ļoti laba izvēle.
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2013-02-14 13:55
30.04.2012. 17:16
Imant! Gribētu zināt ,kā jūs ieguvāt visas savas zināšanas par medību ieročiem? Izskatās ,ka jūs ar tām piedzimāt! Labi jums! Kā es varu zināt ,kurš ierocis labāks un kurš ne? Man tēvs ,diemžēl, nav mednieks, līdz ar to ātrākais veids kā to visu varu izzināt ,manuprāt, ir tieši šeit, kur ir daudz pieredzējušu mednieku. Pāris pazīstamie mednieki nevar visu zināt tik labi kā visa šī portāla biedri!
Imants
Pēdējo reizi manīts 2017-03-08 15:12
Atrašanās vieta: ventspils
Medību stāžs: kopš 1997 gada
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
30.04.2012. 16:40
Gribu lētāk un labāk. Tas arī viss. Neko daudz jau nesajēdzu no šī visa, tāpēc jau prasu jūsu viedokli.
Kārtējais "mednieks" ar kuru negribētos uz blakus nummura stāvēt! Bļāviens, kā var būt tik neaptēsts? Medīt grib, šaut grib, bet neko no tā nejēdz..... Krievu negrib, grib importa, bet lēti...bet labi..bet ne "plakano", neko nejēdzu, ko man ieteiksiet?
Zariņš piedāvā normālu ģēlu, bet kungam par dārgu. Es Zariņa vietā pateiktu, ka tas viņa TOZ ir ūberkruts vācu vecmeistaru darinājums. Kāda starpība - tāpat viņš neko nesaprotot.
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2013-02-14 13:55
30.04.2012. 15:06
Nu Tu Valdi laid,izskatās ka gribi zivtiņu apēst un vēl apsēsties tā lai kājiņas nokarājas!:):)Laikam jau drīzāk mēli patrīt,vai arī darbiņš tāds?!

Gribu lētāk un labāk. Tas arī viss. Neko daudz jau nesajēdzu no šī visa, tāpēc jau prasu jūsu viedokli.