Būs jāizmēgina kaut gan man to nepiedāvā Frankonia kā Jūsu nokomentējāt bet gan www.akah.de . Salvetēs varētu būt pat êrtāks lietot. Es biju atvedis no ASV un kabatās ērti glabāt . Tas bija no citata ražotāja ties.
labvakar...
esmu viens no laimiigajiem therma cell iipashniekiem... svaigi iepirkos...varu pateikt to, ka darbojas... a par smacinjaam prieksh cuuku deguniem, vaarties kaados suudos gribi, cuukai taa buus svesha smaka tai vietaa un vinja buus uzmaniiga...taapec vienalga ir jaaievero veeja virzieni, lai cuks nesaostu.... mosh vinjaam iesnas pielaist?:D aizkritiis deguns, ozha pazudiis:)
Slēpts
04.08.2014. 18:37
Es termoceli parasti nometu tornī uz grīdas un sēžu kaut šortos -pa kādam odam var dzirdēt uz reto. Sēžot trepēs tomēr kāds arī iekož un jo vējaināks jo biežāk, bet tomēr labāks par visiem mēģinātajiem smāķiem.
Ir labāk nekā nekas. Bet bez ādas cimdiem labaak nesēdēt. Kad iznaak cuki auzās, tad gribās tam ,kas izdomāja pasaku par 20m2 bez odiem, iespraust garo lineālu pakalā :)
Biju iedevis kolēģim notestēt, jo viņam neesot ticības tādam brīnumam. Pats sēžot tornī nožēloju savu rīcību un biju gatavs iet mājās. Pēc medībām kolēģīs teica, ka tā arī nesot normāli notestējis, jo odi taču neesot bijuši. Uz pieiešanu neesmu pat slēdzis ārā un par rezultātiem nesūdzos.Bet ir gadījies nopirkt plāksnītes kuras īpaši neizdala ne aromātu ne pat dūmaku.Iespējams, ka problēma ir bijusi plāksnītēs.
Slēpts
04.08.2014. 09:27
Diemžēl daudzi vīri domā ka Thermocell iedarbojas momentāli, bet tas nav pūšamais, kas ļoti spēcīgi izdala smaržas. Kā jau iepriekš esmu rakstījis, reaģenta (repelenta) smarža ir iegūta zieda Āfrikā, kura tuvumā neaasot bijuši neviena insekta.
Pirmās 10 minūtes tomēr ir jāpaciešas, kamēr reaģents sāk darboties, bet pēc tam viss ir OK. Proatams ka 100 % VISUS mošķus neaizdzīs, bet ja Tev no 100 odiem tikai kādi 5 neliek mieru, arī tas jau ir daudz. Par dzīvnieku reaģēšanu uz smaržu - es esmu ar "zemes" vai kā "kūdras" smaržu esmu piegājis pat līdz 70 metriem pie brieža, i nerunājot par cūkām.
Slēpts
03.08.2014. 17:24
thermacellu pūš nost vējš, arī ļoti viegls, es mēģinu iekārt viņu tā, lai tas dūms iet man virsū, tad odus nodzen par 90%.
Ja negrib ar odiem kauties labāka varianta jau nav, pūšamie un smērējamie arī smird
esmu viens no laimiigajiem therma cell iipashniekiem... svaigi iepirkos...varu pateikt to, ka darbojas... a par smacinjaam prieksh cuuku deguniem, vaarties kaados suudos gribi, cuukai taa buus svesha smaka tai vietaa un vinja buus uzmaniiga...taapec vienalga ir jaaievero veeja virzieni, lai cuks nesaostu.... mosh vinjaam iesnas pielaist?:D aizkritiis deguns, ozha pazudiis:)
Pirmās 10 minūtes tomēr ir jāpaciešas, kamēr reaģents sāk darboties, bet pēc tam viss ir OK. Proatams ka 100 % VISUS mošķus neaizdzīs, bet ja Tev no 100 odiem tikai kādi 5 neliek mieru, arī tas jau ir daudz. Par dzīvnieku reaģēšanu uz smaržu - es esmu ar "zemes" vai kā "kūdras" smaržu esmu piegājis pat līdz 70 metriem pie brieža, i nerunājot par cūkām.
Ja negrib ar odiem kauties labāka varianta jau nav, pūšamie un smērējamie arī smird