Pats arī skatījos uz Thermacel ar domu iepirkt, bet nu nav īsti tās ticības ka rukši to nejūt. Copējot vai piknikojot pie dabas krūts tur vēl es piekrītu.
Slēpts
04.07.2012. 22:59
Man pagājušo vasaru arī 3 irši iebelza - galva2 un 1 kaklā. Pats esmu alerģisks, tāpēc ātri braucu uz mājām, pat nezināju ka mans Bobiks iet uz 110 km/st, ātri iedzēru alerģijas tableti. Vēlāk piezvanīju čomakam un izstāstīju par saviem irša piedzīvojumiem un viņš ieteica viņu pampumu noņemt ar sarkano sīpola sagriestu ripiņu un teikšu kā ir, viennōzīmīgi palīdzēja, pec aptuvenām 15 min pampums nogāja un galva arī pārgāja sāpēt. Tālūk man gāja ar tiem iršiem.
P.s. Atgādinājums Jelgavniekiem un tuvumā esošajiem - vēl joprojām var iegādāties ThermaCell odu atbaidāmo, kurš ir perfekts tiem kas sēž tornī uz gaidi. Tāpat varu piedāvāt arī odu IZNĪCINĀMO iekārtu, kas iznīcinās odu mātītes 1500m2, bet reāli 2000m2 lielā platībā, jūsu lauku mājās!!! Rakstiet un mēs par cenu vienosimies!!
Jā Māri kam kāda reakcija, jo manam sievas tēvam alergijas nav, bet kad saņēma dzēlienu tad kā ar mietu pa kupri sajūta bija. Citam gan slikti bija palicis, labi ka ātrie pasteidzās :)
Kas tad tie odi vai lapsenes salīdzinājuma ar iršiem :)
Pēdējās divās vasarās ir nācies saņemt iršu kodienus. Cilvēka reakcija, droši vien, ir atkarīga no tā, cik katrs mēs esam alerģiski, bet man iršu kodieni tik briesmīgi neizlikās. Manuprāt, lapsenes dzeļ daudz sāpīgāk.
Slēpts
03.07.2012. 20:45
nu cik tur darba tikt vaļā no lapsenēm. Ir ko darīt kamēt cūķi gaidi.. Vakara laikā 5 nomedītas. Rezultatīvi..
Jāni tad jau labāk irsis, nedaudz ekstremālāk sanāk :) Un patīkamāk blakus tiem atrasties :) Kas tad tie odi vai lapsenes salīdzinājuma ar iršiem :) Pie tam ja iedzels pat tuvu nestāvēs baudas pakāpe :)
Veči paņemat no lauku toletes to labumu izsmērējiet pārs 100m rādiusā apkārt tornim un vispār nekādu tur pretenziju nebūs pret smaržām kādas jālieto :) Būs pilnīgs miers un klusums :) Ne odi traucēs ne meža zvēri varēs mierīgā garā dusēt tornī :)
P.s. Atgādinājums Jelgavniekiem un tuvumā esošajiem - vēl joprojām var iegādāties ThermaCell odu atbaidāmo, kurš ir perfekts tiem kas sēž tornī uz gaidi. Tāpat varu piedāvāt arī odu IZNĪCINĀMO iekārtu, kas iznīcinās odu mātītes 1500m2, bet reāli 2000m2 lielā platībā, jūsu lauku mājās!!! Rakstiet un mēs par cenu vienosimies!!
Pēdējās divās vasarās ir nācies saņemt iršu kodienus. Cilvēka reakcija, droši vien, ir atkarīga no tā, cik katrs mēs esam alerģiski, bet man iršu kodieni tik briesmīgi neizlikās. Manuprāt, lapsenes dzeļ daudz sāpīgāk.
Domāju, ka nē.
Izvēle vienkārša, lapsenes vai odi :)