Biju Daugavā. Inspektorus arī satiku - sanāca korekta saruna, ieroču un dokumentu pārbaude. Nomedīju divas meža pīles, vienu, kas smukāk nokrita, atrast neizdevās (iespējams - spārns). Medīju ar svinu nesaturošu munīciju - ja trāpa, tad krīt. Viens jautājums - kā jūs tos laučus spārnos dabūt varat?
Slēpts
15.08.2012. 09:36
Rīgas kanālā pie operas šorīt (kā katru rītu) viss kārtībā ar pīlēm..:) Iespējams, ka pat paliek vairāk (zina, kur drošākās vietās...)
" ...berzciema pludmale dauna komanda kas registrejies portala hunters lv ar iesauku mazila47 gaza virsu visam kas lidoja lidz 150 metru apkart parsvara sie idioti gaza virsu kaijam :)))..."
Tas pats bija pagājušogad. Man izskatījās, ka paši vietējie
berzciema pludmale dauna komanda kas registrejies portala hunters lv ar iesauku mazila47 gaza virsu visam kas lidoja lidz 150 metru apkart parsvara sie idioti gaza virsu kaijam :)))
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
14.08.2012. 20:16
Kādreiz, kad pati vēl nemedīju, piedzīvoju gadījumu, ka mans foksis otrā dienā pēc atklāšanas no dīķa pie mūsu mājām iznesa 21 pīli... iespaidu ar plūkšanu man pietika ilgam laikam :D
Ārprāc 35 pīles, ja nav noslēpums, kur jūs viņas pēc tam liekat? Man kā makšķerniekam ar zivīm viss ir vienkārši, ja sāk ķerties par daudz-laižu vaļā, bet pīles laikam vaļā nepalaidīsi:)
Slēpts
13.08.2012. 15:28
Zivju gārņus redzēju 3x vairāk par pīlēm. Interesanti, ka šogad baltos gārņus redzēju vairāk (+/- 8 gb) kā pelēkos.
Par pīlēm...:) 1 un to pašu neatradu....vismaz būs kur tiekties citas reizes. Laikam nebiju īstajā vietā un laikā..:D Bet nu atklāšanā man nav galvenais nomedīt pilnu laivu ar pīlēm.
Novērojums, ka pīles paliek mazāk....visādas mazās peļķes un upītes tukšas.
Secinājums - vairāk jāpiestrādā pie mākslīgajām ligzdvietām......"Ko sēsi, to pļausi!"
Tas pats bija pagājušogad. Man izskatījās, ka paši vietējie
Par pīlēm...:) 1 un to pašu neatradu....vismaz būs kur tiekties citas reizes. Laikam nebiju īstajā vietā un laikā..:D Bet nu atklāšanā man nav galvenais nomedīt pilnu laivu ar pīlēm.
Novērojums, ka pīles paliek mazāk....visādas mazās peļķes un upītes tukšas.
Secinājums - vairāk jāpiestrādā pie mākslīgajām ligzdvietām......"Ko sēsi, to pļausi!"