Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
12.08.2012. 14:52
Būtu labi, ja visi vēl uzrakstītu, kur bijuši. mēs bijām uz uzpludinājumiem mūsu pašu medību platībās. Pīles bija, bet nu nevaru teikt, ka daudz, bet bija vairāki bariņi. Man, mazam cilvēciņam, tur viegli nav, jo niedres ir krietni man pāri galvai, bet ūdens, kur vīriem līdz ceļiem, man līdz tai vietai, no kuras kājas aug :D
Atklāšana izdevusies, ir rezultāts un labi pavadīts laiks. Pašam ļoti patika šogad, jo pīles bija ļot daudz. Japiekrīt Vētras kungam, vaigu var manāmi just ;D
Aprīkojums: loti labs nebus vietas sarakstit seit ;(
Suņi: bija labi 2 bet vieglas smiltis viniem ;(
12.08.2012. 12:14
Laimonis Jukša ari labi komenteji ;)
Slēpts
12.08.2012. 09:39
Nu man atklāšanā 2 šāvieni un 2 pīles rokās.Vakara cukā nokrita vel 5. bet visas neatradu. :(
Visā visumā pīles bija pietiekamā daudzumā.Tas iespējams dēļ makslīgām ligzdām ko sākām šopavasar piekopt.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
12.08.2012. 09:07
Man pīļu ziņā medības bija veiksmīgas, bet nerezultatīvas :D Nevar saprast, vai tās pīles par augstu lidoja, vai es suni par zemu metu :D
Runājot nopietni, tiešam cēlās patālu, un, lai gan pīles bija, izšāvu tikai vienu reizi drīzāk šaušanas pēc, lai nebūtu tā, ka uz atklāšanu neizšauj vispār. Kolēģim bija līdz 20.00 viena, ko veiksmīgi atrada mana pirmo reizi uz pīlēm paņemtā RS laika, man prieks- sunītis attapīgs. Vēlāk kolēģis nolēma aizbraukt uz vienu citu vietu pagaidīt bebru, bet es paliku turpatās pagaidīt pīles vakara cukā, rezultātā kolēģim vēl 3 pīles, man- bebrs :D , kuram vismaz pakaļ nebija jāpeld, pateicoties sunim, bet nu jānes bija tik tālu, līdz pakaļai ūdenī, ka, nonākusi krastā biju nolādējusi gan bebru, gan viņa māti, gan sevi, ka nenopūdelēju :D
Tak ne par velti nesējs bija līdzi! :)
Visā visumā pīles bija pietiekamā daudzumā.Tas iespējams dēļ makslīgām ligzdām ko sākām šopavasar piekopt.
Runājot nopietni, tiešam cēlās patālu, un, lai gan pīles bija, izšāvu tikai vienu reizi drīzāk šaušanas pēc, lai nebūtu tā, ka uz atklāšanu neizšauj vispār. Kolēģim bija līdz 20.00 viena, ko veiksmīgi atrada mana pirmo reizi uz pīlēm paņemtā RS laika, man prieks- sunītis attapīgs. Vēlāk kolēģis nolēma aizbraukt uz vienu citu vietu pagaidīt bebru, bet es paliku turpatās pagaidīt pīles vakara cukā, rezultātā kolēģim vēl 3 pīles, man- bebrs :D , kuram vismaz pakaļ nebija jāpeld, pateicoties sunim, bet nu jānes bija tik tālu, līdz pakaļai ūdenī, ka, nonākusi krastā biju nolādējusi gan bebru, gan viņa māti, gan sevi, ka nenopūdelēju :D