Ģirt!
Es 100% ārstējos no vēdera ar kolu it īpaši kad saslimstu ar rotavīrusu, 2 litri kolas un nekādas zāles nevajag :) Skatījos vienu raidījumu kur ar kolu mazgā toletes podus, kanalizācijas attīra un vēl dažādus mājas darbus, pie tam ļoti veikmīgi cīnās ar mikrobiem :) Dzintar pasaka ne pasaka, bet darbojas tas viss :)
Slēpts
18.10.2012. 14:48
kolu dzeru ļoti bieži, bet kautkā veselībā izmaiņas nemanu. Man gan liekas, ka no svina šautās gaļas ātrāk būs veselības problēmas ;)
Kungi,tā pasaka par kolu vēl ir no tiem laikiem kad viņa tika izgudrota kā līdzeklis pret vēdersāpēm no pārēšanās un pārdevās aptiekā.Toreiz sastāvā bija kokas lapu izvilkums(kokaīns) un ortofosorskābe,protams medicīniskās devās,tagad eiropā pat cukurs ir aizstāts ar saldinātāju,bērniem neiesaka jo ir nedaudz paaugstināts kofeīna saturs,pārējais viss parasta limonāde ar savu garšas sastāvu.
Vēl ar kolu var miglot kartupeļu lakstus pret kolorādo vabolēm. Kad to pateicu bioloģiskās saimniecības pārbaudītājai no Salaspils, tā saķēra galvu un teica, lai tad jau labāk miglojot ar veikalā pērkamo ģipti:)
Un paturi vēl nedadz ilgāk un redzēsi, ka no naglām nekas nav palicis pāri. Jau sen lietoju kolu (kas paliek pāri no kāda tusiņa un ir atšālējusies) kanalizācijas trubu tīrīšanai, nevajag nekādus Domestos :)
Es 100% ārstējos no vēdera ar kolu it īpaši kad saslimstu ar rotavīrusu, 2 litri kolas un nekādas zāles nevajag :) Skatījos vienu raidījumu kur ar kolu mazgā toletes podus, kanalizācijas attīra un vēl dažādus mājas darbus, pie tam ļoti veikmīgi cīnās ar mikrobiem :) Dzintar pasaka ne pasaka, bet darbojas tas viss :)
Ja palasīt kolas sastāvu tur pese Mendeļejeva tabulu varēs atrast :) Pusi nē, bet kādu daļu toč :)