Daini tāda sajūta ka tu to karabīni ārā pie sienas turi :(
Es jokoju jo pašam reiz vajadzēja noņemt ātri noņemamos kronšteinus skrūves negāja vaļā, tas ir normāli, mēs taču nemedamies tikai sausā un saulainā laikā vai ne :)
Es biju uz skrūvēm uzlējis Haķeri un pēc pāris stundām mierīgi varēju atgriezt skrūves :)
Vēl savā laikā kad ļoti daudz šāvām un stobru bija pagrūti iztīrīt, mazgājām ar Fairy vai pametām uz pāris stundām kolā, ierocis paliek tīriņš un balts :)
Aprīkojums: iž 18.manlicher pro hunter 30 06+zeiss truba, un pīlēm 1pagale fabarm
Suņi: tikai 1
Medību trofejas: 7
15.10.2012. 19:04
Pilnīgi tāda pati situācija, jo plinte ar tāda. izjaucu un nevarēju kopā dabūt. jaucu pa jaunu, kamēr gropes aizslēgā sakrita, tad varēju salikt un viss bija kā agrāk. vajag tik mēģināt.
Dzintaram noteikti varētu būt taisnība, ja vien kkas nav galīgi šķērsām. Es šitā Savage Mark'am izvilku aizslēgu un biju pārsteigts. Bet tad konstatēju, ka "galviņa" ir grozāma...
Es jokoju jo pašam reiz vajadzēja noņemt ātri noņemamos kronšteinus skrūves negāja vaļā, tas ir normāli, mēs taču nemedamies tikai sausā un saulainā laikā vai ne :)
Es biju uz skrūvēm uzlējis Haķeri un pēc pāris stundām mierīgi varēju atgriezt skrūves :)
Vēl savā laikā kad ļoti daudz šāvām un stobru bija pagrūti iztīrīt, mazgājām ar Fairy vai pametām uz pāris stundām kolā, ierocis paliek tīriņš un balts :)
Mēģini ar bromu ... :)
Tagad nevaru noņemt optiku , orģinālie ātrie kronšteini , atvelku atsperes , bet nevar pagriest stāv kā piemetināts.
ja arī tad neiet, tad pie šmirģeļa lieko nost!
:DDD