Vai tad to inspektoru un polici nevar izdzīt laukā no medību mājas,lai netraucē ēst brokastis? Jābūt nopietnam papīram, lai viņi varētu vazāties pa svešām mājām.
Uldi neviens nelieto alkoholu, neviens nepārkāpj likumus, visi esam likumpaklausīgi mednieki toč kā vācieši, kas otrādi ja ieraudzīs ka tas kolēģis ierāva konjaciņa 30 gr pa taisno zvana uz attiecīgām iestādēm :(
Es te citās diskusijās sapratu ka neviens nedzer medībās, bet te kaut kā savādāk lasās...
Ņefig dzert - tāds piķis ieekonomēsies, ka sanāks normālai plintei, ja ne plintei tad vismaz vienādām patronām :D un nebūs jāsatraucas, kur savu IŽ grūst pēc medībām...
Zelta vārdi Uģim. Bet tā ir Latvijas medību tradīcija, režīma smagais mantojums un dzelžains iemesls pievilkt mūli :) Medības tak ir skarbu vīru padarīšana un mājās nevienam sievišķim mute nevērsies kaut ko vervelēt par to, kur točna nerubī fišku. Tātad no šāda aspekta lūkojoties, medības ir vēl viens veids ,kā parādīt kurš hatā saimnieks...Un nav svarīgi, vai ej biedēt zvērus ar krievu rudzu bisi, vai buržuju simsonu.
Pareizi, Edmund, kā teica viens mans draugs: Medības ir dzeršana ar ieročiem rokās. Tā viņš ir, tā viņš būs, kamēr vien medības pastāvēs. Un, ja nebūs, tad tās vairs nebūs medības.
Pēdējos gadus,(no tā brīža,ka piegrieza skrūvītes),konstatēju,ka no medībām vienmēr esmu laicīgi mājās,jo vienkārši nedrīkst dzert-punkts,nedrīkst un viss,jo ja mani noķer pie stūres par alkohola lietošanu,tad es palieku bez darba,par pārējiem sūdiem nemaz nerunājot.Un tas disciplinē.Varēja jau vecajiem bukiem līdz tām 0.5 pr. atļaut,bet ej nu tā nogrādē.Aizved mājās stroķi,noliec seifā un korķē vaļā.Jūs teiksiet ar sievu nav interesanti,ir un kā vēl.Pat saskandinās,jo vīrs ir skaidrā prātā mājās un savai sievietei vēl palīdzēs gaļas porciju sakārtot.:):):)
Ņefig dzert - tāds piķis ieekonomēsies, ka sanāks normālai plintei, ja ne plintei tad vismaz vienādām patronām :D un nebūs jāsatraucas, kur savu IŽ grūst pēc medībām...