Vai tad nav saprotams, ka mūsu valdība nu nekādā gadījumā nedomā par mums iedzīvotājiem. Jo paši var braukāt un atrasties kur vien patīk alkahola ietekmē, jo viņus jau neviens neaiztiks. Un uz medībām var braukt uz pat licenzes nepirkt. Bet no otras puses ir labi ka ir tāds likums, jo ir tādi mednieki kas pārāk daudz sev sāk atļauties. Noskandina tikai, ka man visi pulicisti ir pazīstami savā pašvaldībā un kad uzkāpj uz korķa, tad pat ar ieroci bagāžniekā nedēļām braukā un pat pierijušies uz medībām brauc. Paliks bez ieroča un sodu kad samaksās, varbūt tad sāks domāt par to arī daudzi citi mednieki.
tad pat ar ieroci bagāžniekā nedēļām braukā un pat pierijušies uz medībām brauc
Nu es teiktu, ka par šādiem derētu tomēr ziņot, lai paņem priekšā siltus...Tu taču nezini, vai un kurā brīdī viņam izliksies, ka kāds bērns ir "baltā pelīte"...
Aprīkojums: esmu nobruņojies priekš visām dzīves situācijām
Suņi: viena nekaunīga taxene
Medību trofejas: 20
25.10.2012. 09:10
Piekrītu Arņa teiktajam, bet tāda absurda situācija reiz ir izveidojusies MŪSU slavenajā Latvidžā. Ir tikai viens jautājums. Ir daudz un dažādas mednieku interešu pārstāvošās organizācijas, ko viņas šajā sakarā un mednieku labā ir darījušas, lai šāda tipa problēmas risinātu?! Šis jautājums neattiecas tikai uz A.Puksta kantori, bet arī uz pārējām organizācijām.
Esam apzinājuši problēmas, gatavojam priekšlikumus normatīvo aktu grozījumiem. Bet cerības, ka grozīs ir minimālas. Kā jau es rakstīju - tā ir sava veida diskriminācija, kad par sadzīviskām situācijām ieroču īpašnieks cieš vairāk nekā parasts pilsonis. Galu galā, arī cirvis, motorzāģis, nazis un auto ir paaugstinātas bīstamības priekšmeti, bet par to, ka kāds no ballītes mājās iet iereibis vai naktī uz "ei, mužik, dai cigaretu" reaģē ar kraušanu pa snuķi (kas tādā situācijā ir vienīgais pareizais risinājums, principā), viņam motorzāģi neatņem...
Pieļauju domu, ka sabiedrība nav tam gatava, ja arī būs grozījumi, tad periodiskajā ieroču seifa esamības/neesamības un pareizas ieroča glabāšanas pārbaudē, ko veic iecirkņa inspektors, parunājot ar kaimiņiem viņš vienkārši noskaidros, ka ieroču glabātājs liels uzdzīvotājs un stobri tāpat uz kādu laiku būs nost.
Kā jau es rakstīju - tā ir sava veida diskriminācija, kad par sadzīviskām situācijām ieroču īpašnieks cieš vairāk nekā parasts pilsonis.
Ieroča īpašnieks tomēr nav parasts pilsonis, ieroča īpašniekam jābūt par paraugpilsoni, ar visām no tā izrietošajām sekām.
Kurais jau mums te jautājums izskan, kur mēs mednieki esam ierobežoti, taču nekāda virzība uz uzlabojumiem nav manāma, vārāmies savā sulā, beztolka! Kad reiz no visu organizāciju puses BŪS JŪTAMA ATDEVE, vai reāla JĒGA???? Arni, nu neder tāda atieksme
Bet cerības, ka grozīs ir minimālas.
Ko tad šūmēties, ja jau saknē viss skaidrs? Es skatos, ka citu kanturu nostājas ir daudz šerpākas, te pat tie paši zemnieki - viņi savu iespēju aizstāvēs un izlīdīs caur adatas acīj, bet mēs kaut kā nu darīsim, nu mēģināsim, bet jau sākumā sevi ieprogrammējam sakāvei????
Slēpts
25.10.2012. 10:34
Interesanti- Kabanova kungs nav mednieks? :):):)
Raiti- kur ir rakstīts, ka ieroča īpašniekam ir jābūt paraugpilsonim??
Pēc esošas likumdošanas it kā jā - bet kāpēc? Ar ko autovadītājs ir mazāk bīstams sabiedrībai??
Viņš taču ar piedzerties un straipuļot uz mājām, kur viņam pagalmā stāv auto- bet neviens tak tādēļ autovadītāja apliecības nost neņem..
Lai gan es akololu praktiski nelietoja jau gadus astoņus, tik un tā nesaprotu.
Raimond, zini ko...Tu esi biedrības Medniekiem.lv biedrs. Kur ir TAVS PIENESUMS kopējā lietā? Izstāsti, KO un KAD TIEŠI ESI GATAVS IZDARĪT, IZPĒTĪT, IESNIEGT, SATIKTIES, SARUNĀT?
Varbūt Arnis brīdina par plānotiem reidiem!
Pieļauju domu, ka sabiedrība nav tam gatava, ja arī būs grozījumi, tad periodiskajā ieroču seifa esamības/neesamības un pareizas ieroča glabāšanas pārbaudē, ko veic iecirkņa inspektors, parunājot ar kaimiņiem viņš vienkārši noskaidros, ka ieroču glabātājs liels uzdzīvotājs un stobri tāpat uz kādu laiku būs nost.
Ieroča īpašnieks tomēr nav parasts pilsonis, ieroča īpašniekam jābūt par paraugpilsoni, ar visām no tā izrietošajām sekām.
Raiti- kur ir rakstīts, ka ieroča īpašniekam ir jābūt paraugpilsonim??
Pēc esošas likumdošanas it kā jā - bet kāpēc? Ar ko autovadītājs ir mazāk bīstams sabiedrībai??
Viņš taču ar piedzerties un straipuļot uz mājām, kur viņam pagalmā stāv auto- bet neviens tak tādēļ autovadītāja apliecības nost neņem..
Lai gan es akololu praktiski nelietoja jau gadus astoņus, tik un tā nesaprotu.