Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - VW Amarok

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 48 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 04.01.2013. 10:59
Ar medībām saistītās tēmasTransports

Pēteris
Pēdējo reizi manīts 2017-10-20 23:27
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Liepāja
03.11.2012. 10:20
Pats labākais LV ir suzuki Džimmi ar vinču un traktorenes riepas. Esmu redzējis ka no dubļu vanas izvelk 2reiz lielāku dzipu par sevi, tikai ar vinčas palīdzību. (Koks- Jimni- lielais džips)
Pēteris
Pēdējo reizi manīts 2017-10-20 23:27
Atrašanās vieta: Liepāja
03.11.2012. 10:36
un runājo par VW tie vairs nav vecie VW , bet tagad viņus var salīdzināt ar Opel lidz 2000 gadam. Kvalitāte ļoti slikta, to zinu, jo braucu ar Tiguan.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2018-01-09 09:55
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Salacas krastos
Medību stāžs: vairāk kā 30 medību sezonas
Aprīkojums: Medību
Suņi: RS laika
03.11.2012. 10:48
Par velti, Jūs, strīdieties!
Ne velti, ir teiciens - kas der visam, tas neder nekam!
Ir vietas, kur vajag VW Amorok un Hilux! Ir vietas, kur vajadzīgs Unimog vai Ņiva, vai "bobiks", vai traktors! Tādu universālu auto, ar kuru var komfortabli sniegā vai slapjā šķīdonī atbraukt no Rīgas līdz, piem., Alūksnei vai Liepājai un pēc tam:
1. iebraukt purvā, un vēl,
2. vilkt alni pa metru dziļām "risām", un vēl,
3. ārdīties un viņčoties par divu metru platu, super dubļainu un mīkstu, ievām aizaugušu meža ceļu, un vēl,
4. iesēdināt iekš auto 10 dzinējus ar 4 - 5 suņiem ... tādu auto vienkārši nav!
Vai nu braucam par ceļu un ieliekam šajā auto kaut ko lielāku un smagāku, vai "gāžam" purvā ar bezceļam aprīkotu "dzelzi"!
Bet to, ka medniekiem jābūt draudzīgākiem un izpalīdzīgākiem, kā arī saprotošākiem, vienam pret otru - tas gan ir taisnība!
Brīžiem noskatoties kā veči medībās izturās viens pret otru (un kur tad vēl paklausoties sarunas, kad ieķerts vairāk par 0,5 prom.!), tad šķiet, ka notiek īsts karš par izdzīvošanu!
Katrā lielākā kolektīvā, tur, kur vairāk par vienu, ir katram savi pienākumi! Sirds slimniekam nav jāvelk alnis, viņš var mednieku mājā dīrāt vai griezt sīpolus akniņu cepšanai! U.t.t.!
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
03.11.2012. 20:05
Arnim (+)!
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2020-09-20 11:25
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Mednieku organizācija: MK Dzirnavnieks
Atrašanās vieta: Rīga
Medību stāžs: 8 sezonas
Aprīkojums: Sauer 202 Classic 7x64 Schmidt & Bender Zenith 2,5-10x56; Beretta White Onyx 12 cal.
Suņi: Angļu seters
Medību trofejas: 8
04.11.2012. 21:03
Žēl, ka par vēlu izlasīju šo diskusiju... Es arī biju tajā Amarokā... Un visvairāk ar to braucu. Kārlis sarunāja, es izmantoju... Paldies Moller Auto par iespēju ! Tikai daži komentāri pēc izlasīšanas radās... Ne par Amaroku, lai gan pēc tā, savā L200 vairs īsti kāpt negribās (braucot pa šoseju) :) Rīktīgi nenotestējām, tas gan. A kāpēc speciāli dzīt purvā, ja abi aļņi pie ceļa nokrita. Izvilkām, aizvedām, uz bagažnieka malas aknas uzcepām. Primā ! Ar AT riepām šļūdonī uz ceļa turējās labi. Ko vēl ? Ā, pīlēs braucot 2 gumijas laivas ar motoriem un visādiem citādiem s... kuzovā salikām. Ietilpība super.. Nu ja, ne par Amaroku... Mums ar Kārli abiem vienādi L200 bija, man 2006.gada, Kārlim laikam jaunāks. Abus jaunus pirkām. Un, pa abiem esam i purvus izbraukuši, i caur krūmiem līduši bez asarām acīs, 100-iem dzinēju un 10-iem suņu salonos pārvadājuši, esam grimuši un vinčojušies un spoilerus lauzuši... Un nevienam mūsu 2 kolektīvos nav nācis prātā alni sedana bagažnieka kraut. Un plintes mums labas un Rīgā dzīvojam. Nu biezie, dažs te teiktu. Kauns lasīt tipiskos latviešus, vārdā nesaukšu, paši pamanījāt. Ja nav galvas vai negribas strādāt kā nākas, nevajag tos, kas var gānīt. Šito gudrīšu dēļ šinī portālā formu vairs nelasu un nekomentēju. Šoreiz neizturēju. Piedodiet !
PS Pievienoju bildi ar manu ĻOTI taupīto džipu pēc medībām... Ne pūkas, kungi !
Aivars
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2017-06-07 12:06
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Suņi: Bīgli
04.11.2012. 21:39
Arī atbalstu domu par pikap vedīgajiem. Gana praktisks auto samniecībai - absolūti nav amfībija, bet gana ērts un parocīgs. Kā teica viens autobūvē ļoti pazīstams cilvēks: svētdien var uz baznīcu aizbraukt, bet pirmdien cūkas uz tirgu aizvest. Subjektīvi no visiem izvēlētos to pašu Navaru.
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-16 19:17
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
05.11.2012. 16:46
PS Pievienoju bildi ar manu ĻOTI taupīto džipu pēc medībām

Arī mans Hilux tāds pats. Salons viss slapjšs, dubļains, "smaržo" pēc izmirkušiem suņiem. Normālas medības.... :))) Komentāri par "biezajiem", kas brauc ar pikapiem tiešām bija riebīgi.... Bet, nu, kam nav lemts lidot, tie rāpos...
Slēpts
05.11.2012. 17:23
Medībās labākais ir suzuki samurajs,tas ar aizmugures bluķi.Ja vēl drusku uzliftē(atsperes virs tiltiem),lai var bobika riepas uzlikt,tad vienkārši lai noslīcinātu,tas jādara speciāli.Traktorenes nerekomendēju,jo baigi ātri sačakarē ceļa vietu(tur kur ceļa nav).
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2020-09-20 11:25
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Mednieku organizācija: MK Dzirnavnieks
Medību stāžs: 8 sezonas
Aprīkojums: Sauer 202 Classic 7x64 Schmidt & Bender Zenith 2,5-10x56; Beretta White Onyx 12 cal.
Suņi: Angļu seters
Medību trofejas: 8
05.11.2012. 17:39
Bet, nu, kam nav lemts lidot, tie rāpos...
:) piekrītu...
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2022-01-27 10:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Krimuldas pag.
Medību stāžs: no 1988g.
Aprīkojums: Iž27; Haenel Jaeger 10, 30-06; Meopta Meostar R1r 3-12x56
Suņi: KEL
Medību trofejas: 6
05.11.2012. 17:43
Māri Medniek, meģini neņemt tik ļoti pie sirds manis iepriekš rakstīto. Man ļoti priecē tas, ka Tu esi šī foruma dalībnieks, reizēm, kas paspīd ar patiešām vērtīgiem domu graudiem un labs diskusiju biedrs, un reizē vari būt patiešām labs Mednieks (ar lielo burtu).
Ir patīkami, reizē skumji, ka citos kolektīvos ir savādāk, bet pie mums ir tā kā iepriekš aprakstīts. Ir mums kadri, kas uz medībām atbrauc noekipējušies kā uz glaunām saffari, bet medībās vairāk ne pirksta nepakustinās kā tikai ja gadīsies veiksmīgais šāviens, un beigās gaļas porcijas lozi izvelkot. Man nemaz nav skaudības, ka tu vari atļauties nopirkt labu autiņu medībām. Es uz medībām braucu ar vecu opeli, bet ne tāpēc ka slikti pelnītu (man ir ļoti labi apmaksāts darbs), bet nu jau vairākus gadus man ir citas prioritātes kur iztērēt ļoti lielu naudu.
Komentāri par "biezajiem", kas brauc ar pikapiem tiešām bija riebīgi....
daži komentāri patiešām bija varbūt nepatīkami, bet nejau tāpēc ka proletariāts nebeidzmi cīnās pret buržujiem. Man priecē, ka Tu neesi starp tiem pret ko būtu "jācīnās", bet ir nepatīkami, ka starp mūsu medniekiem ir arī tādi kadri ko negribas redzēt sev blakus. Tad arī šīs darvas karotītes dēļ veidojas arī šādas asākas vārdu apmaiņas.