Paldies - būs par maziem. :) Man 45/46. :)
............
Vajag piemērīt. Krievu laikos nēsāju 42 izmēra tupeles, bet tagad uz vecumu esmu paaudzies, bez 45 nu nekādīgi.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
11.11.2012. 14:44
Es atkal notestēju savus jaunos Harkila Stalker Gore Tex zābaciņus mežā un paliku ļoti apmierināts! Šitik ērti un sausi sen nebiju juties. Viegli, silti...VNK ideāli! Nafig vaļinus, ja tagad ir cita kvalitāte un materiāli pieejami! Tā jau var arī aģitēt par filca apakšbiksēm! :D :D :D
Andri Tu neko nesaproti! Redzi ja ļaudis savā dzīvē neko citu kā vaļinkus, IZ un fufaiku nav redzējuši tad viņiem grūti ir ieskaidrot, ka ir arī labākas mantas, lai gan vaļinki tiešām ir SUPER ja ilgi jāsēž, lai gan Harkila INUIT ir krietni labāki, jo nebaidās arī no slapjuma!!!
Re kur arī lētāks variants!!! http://www.cabelas.com/product...
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
12.11.2012. 08:30
Visur savas intereses =)
Harkilu netirgoju. Un ja gribu padalīties ar iespaidiem par labu mantu, kā man rakstīt? Nopirku jaunus zābakus, baigi labie? Izklausīsies pamuļķīgi...:D :D Domāju ka šī ir VNK pieredzes apmaiņa, nevis reklāma. Jo savādāk jau man vajadzētu par katru Harkilas pieminēšanu izrakstīt Harkila Seeland rēķinu! :D :D :D
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
12.11.2012. 08:33
Lai arī tagad var dabūt daudz ko jaunu, nevajag jau pilnīgi noliegt veco ;)
Man bērnībā bija vāļinki un varu piekrist, ka slīd briesmīgi un izmirkst ātri, bet, ja viškā jāsēž, noteikti ir silti, jo tas tomēr dabīgais materiāls un to nekādā gadījumā nevajag noliegt pilnībā. Bērnībā opis mani bija paņēmis uz ziemas copi, kopš tās reizes es makšķerēju tikai siltajā gadalaikā, bet, ja toreiz man nebūtu bijuši vāļinki, laikam es šodien te nerakstītu :D
............
Vajag piemērīt. Krievu laikos nēsāju 42 izmēra tupeles, bet tagad uz vecumu esmu paaudzies, bez 45 nu nekādīgi.
Re kur arī lētāks variants!!!
http://www.cabelas.com/product...
vienīgais par ko man stāstīja savua viedokus bija vāļinki!
Harkilu netirgoju. Un ja gribu padalīties ar iespaidiem par labu mantu, kā man rakstīt? Nopirku jaunus zābakus, baigi labie? Izklausīsies pamuļķīgi...:D :D Domāju ka šī ir VNK pieredzes apmaiņa, nevis reklāma. Jo savādāk jau man vajadzētu par katru Harkilas pieminēšanu izrakstīt Harkila Seeland rēķinu! :D :D :D
Man bērnībā bija vāļinki un varu piekrist, ka slīd briesmīgi un izmirkst ātri, bet, ja viškā jāsēž, noteikti ir silti, jo tas tomēr dabīgais materiāls un to nekādā gadījumā nevajag noliegt pilnībā. Bērnībā opis mani bija paņēmis uz ziemas copi, kopš tās reizes es makšķerēju tikai siltajā gadalaikā, bet, ja toreiz man nebūtu bijuši vāļinki, laikam es šodien te nerakstītu :D