Zinu, ka kādu gadu atpakaļ Ēriks nomainīja ķīmijas ar ko apstrādā ādas un iespējams arī kaut ko citu, jo manuprāt kvalitāte ir uzlabojusies. Pats esmu vedis visādas ādas uz Baldoni jau kopš "atmodas laikiem" un ja sākumā tās bija tādas pacietas un nevisai apstrādātas, tad tagad ir krietni labāk. Ap ziemassvētkiem dabūšu kārtējo partiju ar bebriem un vienu meža cūku - tad varēšu padalīties pieredzē.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
18.12.2012. 08:59
Runa par vienu kantori vai par diviem? Priekš viena tā kā par daudz pretrunīgas atsauksmes ... Dīvaini. Vai esat droši, ka runājat par vienu un to pašu? Cik zinu, tad Baldonē ir divi ģērūži, pavisam netālu viens no otra.
Pats gan esmu vedis tikai pie Ērika - pirms gadiem bij visādi - i labi, i ļoti labi, i ne tik labi. Bet pēdējos gados - kā pats paprasi, tā uztaisa - gribi pa glauno, būs pa glauno, gribi priekš paklāja, būs būs lētāk un kā priekš paklāja.
Baldonē normāli ģērē,pat lūsi normāli izģērēja pirms 5 gadiem.Pirms 2 gadiem uz Nākotni aizveda lūsi,saņemot,saņemām pārsteigumu,divi tādi 20x20 pleķi bez spalvas.Tā arī pašu vaina bijusi,ka nepareiz nodīrāts.
Tom tikai Nākotnē esmu manijis tos plikos lielos pleķus man ar vilkam tāds pleķis ir,tikai nez kāpēc citās ģerētavas mana nepareizā dīrāšana nerada tādus pleķus,vienkārši lai viņš tur beidz stāstīt pasakas.
Rūdi par Nākotni arī runāju,dīrāts tika kā visi pārējie,butu vismaz atzinuši vainu,bet noplēš piķi lielu un pasaka ka paši nemāk dīrāt.Ta labāk būtu vests uz Baldoni.
Pats gan esmu vedis tikai pie Ērika - pirms gadiem bij visādi - i labi, i ļoti labi, i ne tik labi. Bet pēdējos gados - kā pats paprasi, tā uztaisa - gribi pa glauno, būs pa glauno, gribi priekš paklāja, būs būs lētāk un kā priekš paklāja.