Ja aizskāru kāda avtomatčika goda jūtas, tad atvainojos :) Pašam tādi ir bijuši savulaik. Protams, ka var ar tādu medīt, kam patīk. Ar Browning ir redzēti 170m rezultāti četros, piecos centimetros ar labi pielasītām patronām. Bet ir redzēti pavisam s...dīgi rezultāti jau pašautiem. Tas nav stabils rādītājs un mainās ar laiku un izšauto patronu skaitu.Īpaši par itāļu ražojumiem krievu saitos to raksta. Citi ar šķēpu iet un apmierināti. Bet gribējāt taču viedokļus dzirdēt.
Starp citu, pa skrienošu zvēru no rokas daudz labāk var trāpīt, jo tad salāgojas plintes un zvēra ātrumi.
Bet nu 240m ar pusautomātu lapsu nocelt, pat stāvošu, tas Benellis tiešām pats sevi ir pārspējis.
Jā, pareizi Tu saki, tikai skatīties UN šaut. Lai ir prieks to stroķi rokās turēt. Ne jau katru dienu kā zeķes mainam, un medības nav tikai gaļas ieguves veids, bet daudzu komponentu kopums.Piemēram, tagad parādījušās plastmasas laides, kuras ir 100% praktiskas, taču vecais labais riekstkoks visās tradīcijās... Un izvēlies nu, kā jau teicu, ne vienai dienai tā lieta. Starp citu, pozitīvas atsauksmes tak bija arī par Wenchester kura cena ir ap 900 ls Hubertā, Verney - ap 1200 ls Purnavmuižā. Tā kā starpība nav nemaz tik nāvējoša.
Tad vajag pierakstīt - skatīties, vai šaut tas verķis būs domāts! Vienu izvēlējies pašu, kā teikt - pamācošāko....Ilgvaram vismaz ir pozitīva atsauksme par Verney Carron. Lai ari trešdaļa cenas sanāks tikai par nosaukumu.
Juri, kas tev tā par pusautomātu fobiju? Es jautāju par 4-ru ieroču +un-, bet negribēju lasīt hroniska "boltovika" negācijas par visu sugu. Starp citu, tas Brauns man nepatīk principā un arī pie pleca nelīp(pārbaudīju vairākus modeļus), kur nu vēl tīrais militārā tipa stroķis. Uz doto brīdi man palikušie favorīti ir Verney Carron 60% un Wenchester 40%.
Jāni, rekur tavā reklāmas klipā par Argo-E, piecdesmit metros jau lodes mētā. Un droši vien iepriekš visatbilstošākās piemeklētās lodes tās ir, arī pats šaujamais tāpat.
Starp citu, pa skrienošu zvēru no rokas daudz labāk var trāpīt, jo tad salāgojas plintes un zvēra ātrumi.
Bet nu 240m ar pusautomātu lapsu nocelt, pat stāvošu, tas Benellis tiešām pats sevi ir pārspējis.