Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
28.02.2013. 00:38
Nu tad atliek tikai brīnīties , kas viņai to 1k maksā ja nevar ar lodi pašaut ? Blakus tēmā vīri ar trīsreiz lētākām ložu šāvienu grupu ar divlatnieku nosedz. Man kolektīvā ir vīrs ar МЦ 21-12 uz 100m A4 lapā grupu sašauj no rokas , lādē patronas gan viņš pats un stipri pievērš uzmanību ziemas vai vasaras lādējumam.
Gvido, Juri - paldies! Par skrūvspīlēm ņemšu vērā. Taisnība arī par munīciju - atlika pamainīt un viss notiek.
Intereses tirdīts gāju vēl tālāk - zvanīju uz Benelli Customer Service. Savienojumu gaidot apmēram tikpat ilgi kā ar Swedbank, ar mani parunājās un solīja atzvanīt. Atzvanīja - īsumā komentārs tāds pats, kā jau šeit daži kungi minēja - ierocis domāts baudpilnai šaušanai ar skrotīm, bet testēts arī uz lodi - tikai jāpiemeklē pareizā munīcija. Tas saistīts ar stobra specifiku. Ja pareizi sapratu, tas nav veidots kā "truba" ar vienu diametru visā garumā, bet ar paplašinājumu kādā stobra daļā, kas arī ir iesmesls kāpēc vairums ložu velk garām. Ja godīgi, šo līdz galam neizpratu - brīvā brīdī parakšos pa forumiem, lai uzzinātu vairāk.
Īsumā sajūta bija tāda "ak, jūs no tās Vecās Pasaules, kur gludstobrā liek lodes, ja...?" :)
Tāda, lūk, mana pieredze ar Benelli Vinci.
Juri B. sen., es nevienu mirkli neesmu šaubījies par Benelli kvalitāti, kā arī nevienu nemusinu uz ieroča nostiprināšanu skrūvspīlēs.Ar savu iepriekšējo komentu gribēju Edijam tikai pateikt,ka skrūvspīles priekš piešaušanas ir ne tikai galīgi garām, bet arī bīstami priekš ieroča un optikas. :)
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
27.02.2013. 12:23
Lieciet mieru pusautomātiem ar skrūvspīlēm - vienkārši nevajag doties uz šautuvi dienās, kad moka drebulis. Smilšu/graudu maiss vai stingrāks ķisens ir labākais atbalsts, ar kuriem līdz 100m pietiek atliektiem galiem. Ja vēl palīgā ir kāds gudrāks šaušanas lietās, tad ātri izķers kaiti bez drastiskām metodēm - visticamāk munīcija vai paša šāvēja kļūme, jo, lai nu kam, bet Benelli greizstobrainība ir maz ticama. Iedomājos skrūvspīlēs aiz stobra iespiestu MC21-12 vai citu, kuram pārlādēšanu nodrošina stobra gājiens ... tad nu patiesi bez metalurga neiztikt. Vēl tik pietrūka padoma, ka skrūvspīlēs jāiespiež pats šāvējs. :)
Edij, nejauc krizdoles ar putraimiem,- skrūvspīles,vai statīvs ieroča piešaušanai,kā arī statīvs benčresta šaušanai ir pilnīgi atšķirīgas lietas." Pilnai laimei" uzliec savam Benelli labu punkta tēmekli, nostiprini skrūvspīlēs un pašauj vēl kādus dažus desmitus šāvienu( vēlams ar magnum ), tad arī redzēsi, kāda atšķirība. Tad gan varēsi braukt uz Jāņa J. pieminēto Sarkano metalurgu, vai tuvāko Tolmet punktu. Ceru, ka saprati. Ja kaut ko nepateicu līdz galam,vai arī nepareizi, tad gan jau Aivars B.,vai arī kāds cits mani palabos.
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
26.02.2013. 09:24
Izskatās , ka Edijs visus muļķo. Vainu čalis ir iepircis dārgu plinti un nezin kā izlielīties , un ja viss ir tā ,kā viņš raktsa, tad sanāk , ka viņš ir iegrābies baigajā mēslā un var vest to plinti ar visām skrūvspīlēm uz Sarkano metalurgu.
Slēpts
26.02.2013. 08:31
Paši apjēdzat ko rakstat? Kādas vēl "sportinga lodes"?
Intereses tirdīts gāju vēl tālāk - zvanīju uz Benelli Customer Service. Savienojumu gaidot apmēram tikpat ilgi kā ar Swedbank, ar mani parunājās un solīja atzvanīt. Atzvanīja - īsumā komentārs tāds pats, kā jau šeit daži kungi minēja - ierocis domāts baudpilnai šaušanai ar skrotīm, bet testēts arī uz lodi - tikai jāpiemeklē pareizā munīcija. Tas saistīts ar stobra specifiku. Ja pareizi sapratu, tas nav veidots kā "truba" ar vienu diametru visā garumā, bet ar paplašinājumu kādā stobra daļā, kas arī ir iesmesls kāpēc vairums ložu velk garām. Ja godīgi, šo līdz galam neizpratu - brīvā brīdī parakšos pa forumiem, lai uzzinātu vairāk.
Īsumā sajūta bija tāda "ak, jūs no tās Vecās Pasaules, kur gludstobrā liek lodes, ja...?" :)
Tāda, lūk, mana pieredze ar Benelli Vinci.
Nav obligāti - pilnīgi pietiks ja pie tā pleca pie kura ir plinte no mugurpuses būs atstutēts 24 gadus vecs bērzs.
Viss ir pareizi, tikai pusautomātu lai nesačakarētu laidi ir jāspiež spīlēs aiz stobra.