Gulbenē MP 153 syntetic pa 280 Ls. Es savu MP pirku Jelgavā, bet čoms - Gulbenē, abi ieroči ar Brenneke Rotwell šauj pilnīgi vienādi un jātēmā tā ka muškai knapi pašu augšu redz vai arī jāieskrūvē garāka muška un viss OK. Par blīvumu neko sliktu pateikt nevaru - grūti iedomāties, ka gludais var vēl precīzāk šaut (uz 35 m praktiski lode lodē).
Slēpts
26.02.2013. 08:34
... un ar divlatnieku tos visus caurumus var nosegt(aizmirsi pierakstīt).:D
Pie kājas tavi mači,bet pagaidām neesmu dzirdējis, ka kāds sūdzētos par pārlādēšanu slikta,aukstā laikā,un trešais automāts pēc brauna un binelli točna būs krievs,man apnicis lūgt dievu,ka tik pārlādētu.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
26.02.2013. 15:42
Pie kājas tavi mači,bet pagaidām neesmu dzirdējis, ka kāds sūdzētos par pārlādēšanu slikta,aukstā laikā,un trešais automāts pēc brauna un binelli točna būs krievs,man apnicis lūgt dievu,ka tik pārlādētu.
Atklāj noslēpumu - kā "jākopj" Benelli pusautomāts, ar kādu mazutu jāziež vai kādas patronas iekš tā jālieto, lai būtu bēda ar pārlādēšanu.
ne ar ko nau jāziež pāri -1o un ir laimes spēle būs vai nebūs ,labi es ar savu intensīvo šaušnu un nevērīgo attieksmi,paprasi Medību Lindai,pie pedantiskas attieksmes, kāpēc viņai leišos uz zaķiem nepārlādēja,rudenī slapš sniegs,mitrums visa diena uz ezera laimes spēle gan braunam ,gan binelim,un paskaties kāds tagad ir pulvers, it sevišķi Dundura lodēm ,5 reiz izšauj un viss ir melns
Atklāj noslēpumu - kā "jākopj" Benelli pusautomāts, ar kādu mazutu jāziež vai kādas patronas iekš tā jālieto, lai būtu bēda ar pārlādēšanu.
Protams, ka pie kājas, bet ja iet divlatniekā tad nevar neuzvarēt... :D