Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
26.02.2013. 16:39
ne ar ko nau jāziež pāri -1o un ir laimes spēle
Ja nu saki tā no pieredzes, tad taisni jābrīnās - mana pieredze liecina par pretējo, Benelli M2 iet kā pulkstenis pie jebkādiem grādiem un ar jebkādu munīciju.
Kas Benelli var nestrādāt? Tur vispār ir trīs kustīgas detaļas - gailis, aizslēgs ar atsperi un patronu cilindra
atspere. Pērkot ieroci nopirku arī originalo Benelli eļļu. Ja eļļo ar to, tad ražotājs garantē darbību līdz
mīnus 30 grādiem. Ja eļļojat ar to, kas lētāk, tad paši vainīgi!
Benelli ir pateicis, ka viņa ieročus eļļot ar eļļām vai vielām, kas ir iepakotas aerosolos ir AIZLIEGTS!
Tiek pat zaudēta garantija. Vai tad ražotājs ir muļķis!?
Tikai oriģinālā eļļa, man nekad nav bijušas problēmas.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
26.02.2013. 20:40
par krievu (MC) nevaru sūdzēties esmu pat dīķī dūņās iegrūdis turpat grāvī izskalo un GO GO GO, ir gadījies ka nepārlādē, tas tad kad nopērc sūdīgas itāļu patronas kas knapi pa stobru izveļas, un vēl ka uz atsperes šaibu otrādi uzliec, vārgākās patronas nepārlādē. man uz 80m ar monolītu kur paņem tur iet. visas bises labas tikai kāds tas saimnieks!
vienkārši aizslēgs līdz galam nenostrādā,visi smalkie meistari saka,ka detaļām jābūt sausām,labi,tūlīt iešu saeļļot ar ražotāja orģinālo eļļu no futrāļa,tev jau ražotājs saka ,ka ar lodēm ar šaut nevar un ražotāja reklāmas rulītī rāda,ka iebāz sniegā izvelc un vālē,moška izmēģini, ātrāk pie jauna stobra varēs tikt
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
28.02.2013. 08:54
dzinējmedībās mastu dzīt ar pusautomātu gan nevajag :) un vispār virs -10 grādiem dzenot pēc tam siltā mašīnā un dzenot nākamo- nekā laba.... kolēģim fabarm pusautomāts, točna klemmē, tāpēc dzenot ņem divstobreni.
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
28.02.2013. 09:34
normālos mastos vajag (200-300 un vairāk ha)un pie neleila mednieku skaita. nav noslēpums ka daudzviet mastos šauj, arī neievērojot noteikumos noteikto.
Hrens ar noteikumiem, bet pastāsti ko dari ja masta vidū ruksi nomedī? Dzen tālāk ? Atzīmē vietu? Veču maz , masts liels un jāizdzen. Vadītājs arī nesmaida un roku nespiež. Kam tas viss?
Ja nu saki tā no pieredzes, tad taisni jābrīnās - mana pieredze liecina par pretējo, Benelli M2 iet kā pulkstenis pie jebkādiem grādiem un ar jebkādu munīciju.
atspere. Pērkot ieroci nopirku arī originalo Benelli eļļu. Ja eļļo ar to, tad ražotājs garantē darbību līdz
mīnus 30 grādiem. Ja eļļojat ar to, kas lētāk, tad paši vainīgi!
Benelli ir pateicis, ka viņa ieročus eļļot ar eļļām vai vielām, kas ir iepakotas aerosolos ir AIZLIEGTS!
Tiek pat zaudēta garantija. Vai tad ražotājs ir muļķis!?
Tikai oriģinālā eļļa, man nekad nav bijušas problēmas.