Cik es zinu Vihtas 340,320 Latvijā nav jau kādu pusgadu. It kā solīja tikai uz rudeni. Bet ir aizdomas, ka pat tas nebūs. Viena tante teica, ka Vihtai bankrots ; gan jau kāds lielais pārpirks, bet HVZ.
Mož zini kur var nopirkt 340 ???
Esmu gatavs pieņemt Jāņa Rebļa izaicinājumu šaut ar viņa MC un manu Berettu A400 pēc "dubļuvannas" :)
Šorīt sanāca izpeldēties ar visu ieroci un tā kā pīles lidoja labi - arī pārbaudīt :) Nevienas aizķeršanās:) Izlēju tik ūdeni ārā.
Tā ka nav tie ārzemju pusautomāti (vismaz šis) tik vārīgi kā to saka krievu ieroču aizstāvji!
Šautuvē testēju lodes- dažādas markas, veidi.
50m ,bez punkta vai optikas, no stanoka,Brauniņš Maxus, ar 1/2 choka.
Duplex monolit 28 gr. galīgi auzās
Mono32 gr.Polevo, expert, breneke, goulandi, fiochi Visas ļoto smuki blīvi bet 20cm zemāk un uz pl.7-njiem
Sarkanains pukkts cerams, ka labos situāciju, bet cik noprotu tie 50 metri meediibas ir reti un uz 10-30m būs bez korekcijas +- oki, padalaties domaas- vīri ar pieredzi, esmu galīgi zaļš.
Sveiciens.Browning Maxusam iepirku choku ar viitni, rezultaati aiaiai... Breneke Rotwell metraapa nekur, knapi pa koka raami. Visu veidu dupleksi, kaa parasti pat veel sliktaak.
Mož zini kur var nopirkt 340 ???
Šorīt sanāca izpeldēties ar visu ieroci un tā kā pīles lidoja labi - arī pārbaudīt :) Nevienas aizķeršanās:) Izlēju tik ūdeni ārā.
Tā ka nav tie ārzemju pusautomāti (vismaz šis) tik vārīgi kā to saka krievu ieroču aizstāvji!
Neesam redzējuši Saigas precizitāti... Bildē mana .223 sasniegums - Savage.
Lūdzu atsaukties Browning Maxus lietotāji- lai dalītos pieredzē par šo ieroci( munīcija, maināmie stobri, sarkanie punkti utt)
50m ,bez punkta vai optikas, no stanoka,Brauniņš Maxus, ar 1/2 choka.
Duplex monolit 28 gr. galīgi auzās
Mono32 gr.Polevo, expert, breneke, goulandi, fiochi Visas ļoto smuki blīvi bet 20cm zemāk un uz pl.7-njiem
Sarkanains pukkts cerams, ka labos situāciju, bet cik noprotu tie 50 metri meediibas ir reti un uz 10-30m būs bez korekcijas +- oki, padalaties domaas- vīri ar pieredzi, esmu galīgi zaļš.