Ernest ja bez uzbraucieniem nevari, tad turpini tik staipīt savu bībi cik gribi... es tā, man šitā.. tā vien izskatās, ka sejēga nekāda vispār tev nav!
http://www.ss.lv/msg/lv/transp... un te lūk īstais lauku dampis no nissan kuru nav žēl pa mežu skrāpēt, mūsu kolektīvā tādi ir divi, navaras un L200 tikmēr stāv pie žoga kamēr darba rūķi strādā viens vēl landcrusers 80tais!
Nu vispār jau malku daudz izdevīgāk no meža ir izvest ar traktoru, tajā doublekabā nevienā vairāk pa 1m3 neiekrausi un kolēģim malkas vešana ar navaru kautkā baigi dārgi remontā sanāca salauztas atsperes utt, bet nu medijumu piem alni daudz vieglāk ir iedabūt piekabē pie tam ja vēl ir rokas vinča, piemeti dēli un ar to tarkšķi tik velc iekšā, bet tajos kingkabos knapi kārtīgs alnis ielien un vēl 5 vīriem labi jānopūlas lai to tur iestūķētu! http://www.ss.lv/msg/lv/transp... - Redz ko tev drīzāk vajag ar landcruiseri priekšgalā un vēl nauda pāri paliks ko malku nopirkt!
Dzintar, vai tiešām pa 4000 Ls var nopirkt kādu no jaunajiem pika modeļiem? Ja ir kas padomā, noteikti padod ziņu...
Par pieredzi runājot, nav ko ar krāniņiem mērīties, bet man tā ir vismaz 3 reiz lielāka...
pagājušo rudeni zāģēju malku un 12 kubus vedu ar vieglo auto piekabē.
Nu smagajā tikai nedaudz vairāk var iekraut. Bet bildi ar tavu vezumu gribētu redzēt :)))
Paklau! Pagājušo gadu nopirku Range Rover 2000g. Izcila caurgājamība (dubļos un sniegā), ja nomazgā, var uz pilsētu aizbraukt, salons milzīgs (10 rukšus vienkārši bez problēmām varētu salikt, jo 3 nemaz pamanīt nevar :)), vai 20 maisus graudu, rez. daļas pa lēto, jo no Anglijas ievestie normalizē cenu. Vienīgais mīnuss ir BMW motors, par maz jaudas (pļitka), bet ari to pa 200ls apmainiju (525tds bmw), un degvielas patēriņš ap 14.
nu kaste noder ne tikai medībās.pagājušo rudeni zāģēju malku un 12 kubus vedu ar vieglo auto piekabē.atvest jau nav grūti,sūdīgāk bija tas ka auto jātur bija uz ceļa un malka ar rokām jāstiepj līdz mašīnai.ar džipu būtu varējis piebraukt klāt.turklāt darba vajadzībās bieži vadāju ogles,gāzes balonus utt.tāpēc arī ir doma par kravas kasti.
Par pieredzi runājot, nav ko ar krāniņiem mērīties, bet man tā ir vismaz 3 reiz lielāka...
Šitas labs:
Nu smagajā tikai nedaudz vairāk var iekraut. Bet bildi ar tavu vezumu gribētu redzēt :)))
Paklau! Pagājušo gadu nopirku Range Rover 2000g. Izcila caurgājamība (dubļos un sniegā), ja nomazgā, var uz pilsētu aizbraukt, salons milzīgs (10 rukšus vienkārši bez problēmām varētu salikt, jo 3 nemaz pamanīt nevar :)), vai 20 maisus graudu, rez. daļas pa lēto, jo no Anglijas ievestie normalizē cenu. Vienīgais mīnuss ir BMW motors, par maz jaudas (pļitka), bet ari to pa 200ls apmainiju (525tds bmw), un degvielas patēriņš ap 14.