ES ir dati cik noziegumi ir pastrādāti ar legāliem medību ieročiem ?
Gluži kā ruksis dubļus, tā bandīts stobru dabūs ....
P.S. Brīžam liekas ka ES " štābā" virsroku ņem plānā galdiņa urbēji....
................
Bet vai tur bez urbējiem vispār kāds savādāks ir? Direktīvas par gurķu, banānu izliekumiem, ābolu izmēriem, cūku labturības noteikumi (ar spēlmantiņām) u.t.t.
Vienīgā sevis aizstāvība - izstāšanaās no eu. Jo, kur teikts, ka anketas attiecīgi neapstrādās un "pareizi" nesaskaitīs?
Rekur Francijā viens atkal izpildījies - http://www.tvnet.lv/zinas/arva...
Ja var pareizi ticēt rakstam - tad ar "kalašu" puisis pastaigājies :) tos taču it kā veikalā nepārdod - papildus arguments tam, ka ne jau legālajos ieročos ir problēma...
Bail pat kaut kur atzīmēt kādu punktu,kas apstiprinātu vajadzību ES pastiprināt LEGĀLO šaujamieroču glabāšanu, lietošanu utt...! Mūsu ierēdņi to pielietos ar koeficentu reiz10!!!!!!!
Gluži kā ruksis dubļus, tā bandīts stobru dabūs ....
P.S. Brīžam liekas ka ES " štābā" virsroku ņem plānā galdiņa urbēji....
................
Bet vai tur bez urbējiem vispār kāds savādāks ir? Direktīvas par gurķu, banānu izliekumiem, ābolu izmēriem, cūku labturības noteikumi (ar spēlmantiņām) u.t.t.
Vienīgā sevis aizstāvība - izstāšanaās no eu. Jo, kur teikts, ka anketas attiecīgi neapstrādās un "pareizi" nesaskaitīs?
Ja var pareizi ticēt rakstam - tad ar "kalašu" puisis pastaigājies :) tos taču it kā veikalā nepārdod - papildus arguments tam, ka ne jau legālajos ieročos ir problēma...