Andi, tu pats taču arī ieliki mērķa bildi, kad šaut neprati. Forši! Tādas nedrīkst likt! Tad jau arī pats nezināji, kas pie šīs izkliedes vainīgs - ierocis, patrona vai blīve. Un tas mērķis atbilda tavai dzīvei tajā brīdī, tavām iespējām un tavām prasmēm tajā brīdī!!! :) Arī džeki tāpat liek iekšā kā sanācis tajā brīdī. Un nekā nosodāma un galvu jaucoša es tajā neredzu!
Andi, tev jautājums.... :) Vai es tajā šautuvē (650m) aizbraucis no otras Latvijas malas varu brīvi iekļūt un darboties? Vai arī nepieciešamas kādas papildus atļaujas? Man tomēr rokās ugunsrore un tās stobrā bisszāles:).... Neķer tikai to personīgi :)
650m nu un....:) cik reizes izšāvi pirms tam lai dabūtu tos carumiņus papīrā...:)? Ko var pateikt Andi... Malacis... Un kur jēga...? Prasītos apraksts lai varētu izdarīt secinājumus, bet nu krāniņš garš..:) Apsveicu...:)
Slēpts
17.05.2013. 14:04
Nav tie 650m nekas traks,ar saprašanu un normālu stobru bez problēmām čupiņu var nolikt centrā.Grūtāk ja ir mainīgs sānvējš,vot tur jau vajadzīga lielāka pieredze.
Šautuvi 650m var bez problēmām sarunāt pie Šauļiem, nav dārgi un īpaši tālu. Kontaktus varu piespēlēt, bet diez vai kāds no runātājiem reāli aizbrauks. ;) Nu un protams euro ieroč atļauja gan vajadzīga.
Andi,iedziļinies šinī tēmā.Paņemam izšaujam 3 patronas , visas 3 lodes saguļ 2latniekā, pieregulējam lai 2latnieks ir desmitniekā.Tātad gan stobrs,gan patronas ir normālas,tad paņemam citas normālas patronas(kāds cits ar savu stobru tās salicis desmitniekā), mēs izšaujam, saliekam 2latniekā,tikai nelaime, tas ir 10cm no centra. Tāpēc ,es vēlreiz saku, katram stobram sava patrona.Nu,bet šāvēji ,kādi esam , tādi esam.Tur gan loceniekus var apbrīnot, kā viņi uztrenē savu prasmi.
Nē tapēc ka es brīvi izsaku savas domas un ja arī kļūdaini tad vienalga tās ir manējās un es no tā nekaunos.Ja kāds apstrīd kādu no manām teorijām vienmēr pārbaudu,vai patiešām man ir taisnība!Protams gadās arī iebraukt auzās!Bet ja mējģina pasniegt kaut ko bez sistēmas,salīdzināšanas un atbilstošas izvērtēšanas,tātad bez vienotiem prasību faktiem,tā ir cilvēku maldināšana un parasts la,la un fa,fa un iespējams prasta pikšķerēšana.Ne par velti forumu ir pametuši visi grandi un gaišās galvas,brīžiem arī man vairs negribas te maisīties,bet uzraujot kādu no kārtējām "pērlēm" atkal rakstu.
Cik es sapratu, tad šajā tēmā tika piedāvāts parādīt reālus mērķus ar konkrētām ieroča plus munīcijas (domājams, ka pirktās, nevis lādēšanas ceļā uztjūnētās) kombinācijām, lai redzētu atšķirības trāpījumos un varbūt iespējamo saderību vai nesaderību. Nebija runas par to, ka te jāmēģina samērīties ar "rezultātiem".
Šautuvi 650m var bez problēmām sarunāt pie Šauļiem, nav dārgi un īpaši tālu. Kontaktus varu piespēlēt, bet diez vai kāds no runātājiem reāli aizbrauks. ;) Nu un protams euro ieroč atļauja gan vajadzīga.