sveiki kādi mīnusi ir šim ierocim? varbūt var kāds zinātājs pastāstīt. doma ir iegādāties šo ieroci un negribās iegrābties un pagaidām finanses neļauj neko labāku paņemt.
Suņi: Greisa-vāciete,kas pat stirnas nedzenā,bet dzērājus neieredz .Moča rāmi kož uz pusēm .
04.03.2014. 20:48
Man ir MP-155 ar vācu kalimatoru .Viegls, pat ļoti precīzs ( pēc labas piešaudes ) .Šaujot no rokas (kādos 120 m )KAMAZA kabīni šuj cauri kā papīru .Šauju ar dupleks 32 monolītenēm .Nobide tādā distancē ir ap 18 cm uz sešiem . 50 m vispār var salikt no rokas 10*10 cm2 .Man vajadzēja saīsināt laidni .Atsitiens mazs . Viens mīnus gan ir - baigi skaļa belžņa darbība kad liek iekšā pirmo patronu.Man gan 155 nāca no eksporta partijas Vācijā .Sūdīgi vienigi ir tad ja medību laikā gribi samainit lodi pret skrotīm .Tākā sievai nēsmu apsolijis kažoku , es pārsvarā lietoju lodes pa visu .
Slēpts
05.03.2014. 10:27
Man ar izdevēs vasarā nopirkt MP-155 Camo! Nu neatrodu īsti kur piekasīties! Ir sanācis arī šaut ar Benelli - nu nav praktiskās izjūtas un rezultāts 3x krutākas (cena kā reiz 3x lielāka)!!! Pirku gan tāpat kā bračka savu MP-153 - tikai pīlēm un zaķiem - un esmu šosezon ticis kā pie vieniem tā otriem - un krīt labi - turklāt uz pīlēm jau kuro sezonu ejam tikai ar dzelzenēm! Ar lodi gan praktiski pat neesmu mēģinājis! Kolektīvā čalim arī ir MP-155 koka - pirmais ierocis - un lieto arī dzinējmedībās tikai ar monolītiem 32g - un arī bez medījuma nav palicis! Sasalšanas problēmas (par kurām sūdzas ''Medību'' Linda savam Benelli) netika kostatētas pat šoziem pa lielajiem saliem ejot zaķos! Bet tas noteikti dēļ ''ļurīgā'' mehanisma - izskatās ka tur tiešām var smiltis sabērt un vienalga šaus!
Kā pirmo ieroci es gan izvēlētos divstobreni (tā arī pats izdariju un ir lietošanā arī IZH-27) - tomēr universālāks ierocis, un nākotnē būs uz ko tiekties - jo uzskatu - ja uzreiz nopērk Ferrari, tad nekad nespēsi novērtēt viņa labumus, jo nav ar ko salīdzināt!
Tagad gan dzinējmedībām lietoju un par ideālu uzskatu kombinēto IZH-94 12kal./3006 - vienā stobrā vienmēr būs lode, bet otrā jau pēc apstākļiem! Bij doma ''tiekties'' uz kādu ''krutāku'' kombinēto, bet kad uzzināju ka stituācija atkal ir tāda pati kā salīdzinot MP ar Benelli - nevar par 3x dārgāku cenu nopirkt 3x krutāku efektu !
IZH-27 ir palicis ''sportam'' - apakšējais stobrs ideāli iet ar leišu sporta lodēm , un arī šķīvīšiem ir ļoti laba!
Suņi: Greisa-vāciete,kas pat stirnas nedzenā,bet dzērājus neieredz .Moča rāmi kož uz pusēm .
05.03.2014. 16:50
Es lietoju monolītenes 32 , tāpēc ka nākas pārsvarā medīt baigos brikšņos .A tādos apstākļos nezinu neko labāku .Mazāk arī stobru pieķēzā.Itkā jau seifā stāv 40. breneki (jau labu laiku ), bet ko tur iess labu maisīt .
Kā pirmo ieroci es gan izvēlētos divstobreni (tā arī pats izdariju un ir lietošanā arī IZH-27) - tomēr universālāks ierocis, un nākotnē būs uz ko tiekties - jo uzskatu - ja uzreiz nopērk Ferrari, tad nekad nespēsi novērtēt viņa labumus, jo nav ar ko salīdzināt!
Tagad gan dzinējmedībām lietoju un par ideālu uzskatu kombinēto IZH-94 12kal./3006 - vienā stobrā vienmēr būs lode, bet otrā jau pēc apstākļiem! Bij doma ''tiekties'' uz kādu ''krutāku'' kombinēto, bet kad uzzināju ka stituācija atkal ir tāda pati kā salīdzinot MP ar Benelli - nevar par 3x dārgāku cenu nopirkt 3x krutāku efektu !
IZH-27 ir palicis ''sportam'' - apakšējais stobrs ideāli iet ar leišu sporta lodēm , un arī šķīvīšiem ir ļoti laba!