Aha, tādam pie datora izaudzinātam "princītim" vēl vītņstobru gan vajadzētu rokās....
Iekārto pats, lūdzu, šautuvi. Uzzināsi, cik viss tas izmaksā, kā kruti var nopelnīt. Un neviens tevi neskaudīs!
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
21.07.2013. 16:31
Uhh...sen tā nebiju smējies :D Cienījamais Oļegs vēlas FP uzrīdīt Ministru kabinetam :D Ja jau mazliet draudzējas ar māti googli vai likumiem.lv, tad jau nav grūti atrast, ka nodevas ir noteiktas ar MK noteikumiem, šajā gadījumā tie ir 2011.gada 20. decembra noteikumi Nr. 975. Saitīte te - http://likumi.lv/doc.php?id=24... Protams izdevumiem jāpieskaita arī maksa par šautuves pakalpojuma, ieroča un munīcijas izmantošanu eksāmena kārtošanai. Izcenojumi šautuvēs atšķiras.
VItne jau gadus padsmit roka :))) piektdien noskatijos cirku eksamena laika rezekne , katram savejam uz desmit patronam ar ieroci ko izsniedza vietejajs dzeriks no vienas lidz trim patronam nespraga un vairakiem par parsteigumu divdesmit latu vieta ko stastija pa telefonu tika pieprasiti 30 ls plus desmit latu oficiala nodeva , dazs saveis stastija ka caurumi merki bija , bet komisija teica ka ieprieksejie trapijumi atlimejas :)) nu protams nekadi ceki izsniegti netika . ja jau dzeki no misenes patronas velk ara un cekus nedod kapec gan neuzdirst :)
Nu ja gribās uzirst, tad vajag sāpi aprakstīt. Ja autoram taisnība, tad ir interesanti. Vismaz kad es liku eksāmenu, man bija jāuzrāda bankas maksājuma uzdevums, kur 10ls pārskaitīti valsts kasē. Par patronām-klāt nebiju, neredzēju labāk paklusēšu. :)
Kārtoju teoriju Rēzeknē un gludstobra šaušanu Čornajas pagasta šautuvē pirms drusku vairāk nekā gada. Valsts nodevu samaksu apliecinošie dokumenti bija jāiesniedz reizē ar pieteikumu eksāmenam (laikam kopā bija Ls30).
Īsi pirms paredzētās šaušanas uzzinājām, ka par eksāmena sēriju būs jāmaksā Ls20, ja izmanto šautuves plinti un patronas, bet, ja šaus ar "savu", tad par cūkas dzenāšanu- Ls10. Nu piekrītiet, ka samaksa ir virs vidējā, ja ņem vērā to, ka, piemēram, šaušanas sektora ierobežojumu ar krāsas balonu uzpūta uz aizsargvaļņa. Bet, kur nu tu vairs liksies...
Tiesa gan, vismaz man patronas sprāga visas un pat samērā labi trāpīja.
Par cenu politiku ikdienā nezinu neko.
Iekārto pats, lūdzu, šautuvi. Uzzināsi, cik viss tas izmaksā, kā kruti var nopelnīt. Un neviens tevi neskaudīs!
-Оперу пишу
-И про нас с Анькой напишешь?
-Конечно, василий Иванович! опер сказал про всех писать!
Īsi pirms paredzētās šaušanas uzzinājām, ka par eksāmena sēriju būs jāmaksā Ls20, ja izmanto šautuves plinti un patronas, bet, ja šaus ar "savu", tad par cūkas dzenāšanu- Ls10. Nu piekrītiet, ka samaksa ir virs vidējā, ja ņem vērā to, ka, piemēram, šaušanas sektora ierobežojumu ar krāsas balonu uzpūta uz aizsargvaļņa. Bet, kur nu tu vairs liksies...
Tiesa gan, vismaz man patronas sprāga visas un pat samērā labi trāpīja.
Par cenu politiku ikdienā nezinu neko.