Nevis tā ir pirātiska vai zagta!! No ASV nāk bez LV kartēm
Ilaužoties svešā frekvencē, ko izmanto cits lietotājs, kas par to maksā naudu, tā ir zagšana, tas ir ētera pirātisms.
Latvijā par 10 LS karti nopirkt nevar, man vecās kartes apdeidošana vien maksāja 15 ls.
Es arī skatos uz astro pusi, bet pēc Dzintara atsauksmes diez vai pirkšu. Ja es būtu iztērējis tik daudz naudiņas, bet rezultāts nekāds, tad Dzintars vēl "maigi" ir izteicies par šo super preci. Man pēc pustundas kopš suns ir palaists paskrieties ir zvanījuši no 4-5 km attāluma. Tad jau labāk siksniņu ar telefona numuru.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
07.08.2013. 21:04
/Man pēc pustundas kopš suns ir palaists paskrieties ir zvanījuši no 4-5 km attāluma./ - Uldi, uz kurieni(vai no kā) tad tavs suns tā skrien?
Ar astro (gan 220) darbojos 6-to med. sezonu. Ir mīnusi, bet neko labāku tā arī neesmu atradis. Neesmu dzirdējis, ka būtu pārāk liela atšķirība starp 220-tā un 320-tā mīnusiem. Abiem variantiem brīžiem sajūk debespuses, arī komunikācija starp suņa siksnu un navigācijas iekārtu varētu būt labāka.
Skrien pie kucēm. Kad sākas kucēm meklēšanās, tad pat man vairs neklausa. Iet līdzi bez siksniņas it kā nekas , bet tikko aiz krūma tiek, tā pazūd. Interesanti ir tas, ka skrien tik pie vienas jau otro gadu.
Armand,es arī daudz ko ''tādu'' negaidīju no savas Valsts par kuru vienmēr esmu stāvējis,pārāk daudz sarūgtinošu momentu ir uzkrājies!Bērnībā man bija grāmata"Dželsomino melu zemē",ak vai,bet ļoti daudz līdzību saradies!
Neko daudz pastāstīt nemācēšu, bet ieteiktu palasīt par iekārtu GeoDog http://goo.gl/mZOcLl
Slēpts
08.08.2013. 07:14
pirmajā lapā uzreiz ir uzrakstīts:
1. zvanam sunim
2. saņemam SMS
3. apskatamies kartē(sms gan jau atsūta koordinātes)
Medībām šāds variants nederēs, tas derēs Ulda sunim, lai zinātu pie kuras māsiņas atkal aizšmaucis ;)
Ilaužoties svešā frekvencē, ko izmanto cits lietotājs, kas par to maksā naudu, tā ir zagšana, tas ir ētera pirātisms.
Latvijā par 10 LS karti nopirkt nevar, man vecās kartes apdeidošana vien maksāja 15 ls.
Ar astro (gan 220) darbojos 6-to med. sezonu. Ir mīnusi, bet neko labāku tā arī neesmu atradis. Neesmu dzirdējis, ka būtu pārāk liela atšķirība starp 220-tā un 320-tā mīnusiem. Abiem variantiem brīžiem sajūk debespuses, arī komunikācija starp suņa siksnu un navigācijas iekārtu varētu būt labāka.
Iespējams, ka kāds ir iemācījies "pārkopēt" kartes. Bet legālās maksā ap 30ls.
1. zvanam sunim
2. saņemam SMS
3. apskatamies kartē(sms gan jau atsūta koordinātes)
Medībām šāds variants nederēs, tas derēs Ulda sunim, lai zinātu pie kuras māsiņas atkal aizšmaucis ;)