Intar vis pie vietas lai Janis vale es taisidams caunam kastinas saku domat nav taisnigi ka vieglatletika [skiesana] visus laurus pluc afrikani varbut ari Lativia var .
Aivar,
GRS man arī patīk. "Intuitīvi"&vizuāli (jo diemžēl rokās paturēt nav sanācis) labāk par AI, McMilaniem, Mannersiem utt. Es jau sarakstījos pa taisno ar ražotāju, meilā guļ priekšlikums. Maksāšanas vaina :))
p.s.
Ja es ņemšu to HOWU tad tā jau ir ar AI stoku, aptveri, "sēdinātu" aizslēgu, bremzi utt.
Pašlaik gaidu info pa kādu cenu džeki reāli gatavi to atdot...
Dzintar (jeb Ģirt :)), par to, ka jūs ar Rebļu Jāni apgāzīsiet ziloni es nešaubos. Tādus "pigoru taisītājus" kā jūs vēl pameklēt vajag !!! Kā nekā mūsu senči gāza pat mamutus ar koka šķēpiem :) Vienīgais laikam uz 1 mamutu "aizgāja" arī pāris "lēnākie" cilts brāļi :)
Vienīgais gandarījums man no Āfrikas ka dabūju mukt ar kājām no ziloņa un vienreiz ar mašīnu no nokaitinātas ziloņmātes,kas sargāja savu knisli,un ja jau vietējie ar mietiem nobeidz begemotu, tad ar Rebli mēs apgāzisim ar ziloni.....
GRS man arī patīk. "Intuitīvi"&vizuāli (jo diemžēl rokās paturēt nav sanācis) labāk par AI, McMilaniem, Mannersiem utt. Es jau sarakstījos pa taisno ar ražotāju, meilā guļ priekšlikums. Maksāšanas vaina :))
p.s.
Ja es ņemšu to HOWU tad tā jau ir ar AI stoku, aptveri, "sēdinātu" aizslēgu, bremzi utt.
Pašlaik gaidu info pa kādu cenu džeki reāli gatavi to atdot...