Man ari bija liels prieks par manu kameru. STEALTH CAM SNIPER PRO ar zibspuldzi. Tumsā ideālas krāsainas bildes un tālu ņem, bet... VIsu ziemu stāveja ar atsevišķu akumulatoru pie koka un viss bija labi, bet uz pavasari sāka taisīt sarkanas bildes. Dienā bija ok bet tumsā visas sarkanīgas... Beigās vispār nevarēja saprast vai viņa vispār kaut ko ņem vai nē. Tā arī noņēmām nost un pašlaik esmu ārzemēs un nevaru viņu pārbaudīt, bet martā mēģināšu pierunāt darboties. Varbūt tomēr izdodas palaist viņu kā pienākas. Kāds nav ar ko tamlīdzīgu saskāries??? Re kur bilde. :)
Diemžēl man arī jāatzīst, ka 6210mm strādāja labi tikai kādu 1,5 gadu. Šoziem sākās problēmas :(((
Manējai gan ar sensoriem viss kārtībā, bet izskatās, ka IR zibspuldze iet uz beigām.
Bildes tumšas (knapi var atšķirt cūku) pat ~ 7 m attālumā.
Sākumā jau biju sapriecājies, ka ķīnieši beidzot kaut ko labu uztaisījuši....
Nu, sliktākā gadījumā: noliec uz 300 m, izdzeriet ar čomiem pa polšam un uzrīkojiet sacenes: kurš trāpīs :)))
Labi, humors. Lai veicas un izdodas no rūpnīcas ko sagaidīt. Es savu Wildview gaidīju 4 mēnešus. Nedēļas nogalē šaujam garām!
Esmu jau izlasījis visu iespējamo un pamēģinājis visas iespējamās programmmas, ar Ronu jau arī esmu sakomunicējis un viņš palīdzēt diemžēl nevar vien saprot, ka vaina ir CPU un lūdz sazināties ar Ltl acorn rūpnīcu, ko esmu arī šodien izdarījis, pagaidām atbildes nav, laikam guļ vēl :)
Manējai gan ar sensoriem viss kārtībā, bet izskatās, ka IR zibspuldze iet uz beigām.
Bildes tumšas (knapi var atšķirt cūku) pat ~ 7 m attālumā.
Sākumā jau biju sapriecājies, ka ķīnieši beidzot kaut ko labu uztaisījuši....
Labi, humors. Lai veicas un izdodas no rūpnīcas ko sagaidīt. Es savu Wildview gaidīju 4 mēnešus. Nedēļas nogalē šaujam garām!