Ne tikai metāla laukums atšķiras, atšķirās arī paši čipi un to specifika. Ja baigi intresē internetā vari pameklēt.
Slēpts
06.09.2013. 00:00
Bilde abas sim kartes ir vienadas, tikai vienai ir lielaks metala laukums, ja ieskatisies, tad videjie 6 kontakti ir vienadi, kurus telefons ari izmanto, nav starpiba, redzi tikai kontaktus vai visa karte ir no blekja :)
nu jaunajās rācijās jau nāk tā mikro-sim, varbūt daži uzskata, ka mini-sim ir jau vecā tipa, bet man kautkā neticās, ka meža kameru ar MMS ražo ar kredītkartes lieluma sim, jo tak tās, man šķiet, jau izuda no rācijām pirms vēl bija iespēja ar rāciju MMS nosūtīt. Bet ja nu tiešām tā ir, tad kur problēma paņemt uz "paldies" kartē izgriezt caurumu priekš mini-sim ;)
:)) Ģirt, tavs komentēšanas stils ir apbrīnojams.
Pats labi zini atbildi un, ka Tev ir taisnība (vairums gadījumos), bet tipa "pastāstiet man muļķim.." :))
Slēpts
05.09.2013. 18:19
kas ir vecā tipa? tās sim kartes, kas ir kredītkartes lielumā?
šāda man ar ir, un ir problēmas ar zonu, kā arī, vismaz manas modelis, atbalsta tikai vecā tipa sim kartes, kādas nu jau vairs neviens operātors Latvijā nepiedāvā.
Manai ir 1-5 min. Visbiežāk 2-3 min.
1)Pamēģini uzlikt laika intervālu vismaz 1(2) min starp bildēm.
2)Izmēru pārliec no 8 mb uz 5 mb
3)Ja ir režīms bilde+video - noņem video.
Vismaz mana kamera sūta bildi, kad ir pabeigusi citas viņasprāt "svarīgākas" lietas :)
Piemēram, pārkonvertējusi bildi no 4000x3000 uz sūtāmo 800x600 un uzfilmējusi sekojošo video.
Vēl viens iemesls varētu būt, ka tai kamerai ir palēnas smadzenes - šīs lietas tā dara salīdzinoši ilgāk...
Vēl - iespējams, ka tai ir algoritms sūtīt bildi tikai, ja min zona ir teiksim 3 kubiki. Ja mežā ir slikta/nestabila zona- Šī mēģina un gaida brīdi kad zona būs OK. Pamēģini citā vietā - pie mājām, piemēram..
Kā saka "metodom naučnovo tыka" :)
Slēpts
22.08.2013. 18:23
gan jau augšupielādes ātrums ir dikti maziņš un bilde liela, tad nav brīnums, ka paiet 15-20 min
Pats labi zini atbildi un, ka Tev ir taisnība (vairums gadījumos), bet tipa "pastāstiet man muļķim.." :))
šāda man ar ir, un ir problēmas ar zonu, kā arī, vismaz manas modelis, atbalsta tikai vecā tipa sim kartes, kādas nu jau vairs neviens operātors Latvijā nepiedāvā.
1)Pamēģini uzlikt laika intervālu vismaz 1(2) min starp bildēm.
2)Izmēru pārliec no 8 mb uz 5 mb
3)Ja ir režīms bilde+video - noņem video.
Vismaz mana kamera sūta bildi, kad ir pabeigusi citas viņasprāt "svarīgākas" lietas :)
Piemēram, pārkonvertējusi bildi no 4000x3000 uz sūtāmo 800x600 un uzfilmējusi sekojošo video.
Vēl viens iemesls varētu būt, ka tai kamerai ir palēnas smadzenes - šīs lietas tā dara salīdzinoši ilgāk...
Vēl - iespējams, ka tai ir algoritms sūtīt bildi tikai, ja min zona ir teiksim 3 kubiki. Ja mežā ir slikta/nestabila zona- Šī mēģina un gaida brīdi kad zona būs OK. Pamēģini citā vietā - pie mājām, piemēram..
Kā saka "metodom naučnovo tыka" :)