Aparātu vairāk uzražoja mans bračka; viņš man baigais konstruktors :) Mans nopelns - ideja, uzstājība ka vajag un materiāli.
Bračka arī, starpcitu, "zajadlijs" mednieks.
Ražot - nē. Ir citas lietas, kas jākonstruē un jātaisa. Un ar kurām, cerams, kaut kad varēs nopelnīt:)
Pat paškonstruētie CNC darbgaldi netiek ražoti - kaut gan to pārdošanas cena varētu būt n-reizes augstāka :)
Ja kādam interesē kā Latgalē (tā ir tāda vieta kur viss ir slikti:)) "mājas apstākļos" var uzražot n-tos tūkstošus vērtas iekārtas - iesitiet internetā : youtube.com un pēc tam Gatis Lucjanovs.
Pašlaik strādājam projektā pie biomasas gazifikācijas iekārtas. T.i. no koka iegūst gāzi, ko var dedzināt iekšdedzes dzinējos. Tipa Latvijas nafta :)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
10.09.2013. 07:05
Nu aparātu jau esi uzražojis skaistu! Vai nedomā tā ražošanu palaist sērijā? Domāju, ka varbūt ne privātpersonas, bet laivu bāzes būtu ieinresesētas. Papildserviss kā nekā konkurences cīņā palīdz!
Slēpts
10.09.2013. 07:03
es esmu pasācis izņemt tikai krūtiņu, pārējais tur tikai kauli
Mož kādam noder :)
Uztaisīts 2 dienās. "Pirksti" caur e-bay no Lietuvas atnāca 4 dienās.
Pie "tehnikas" vēl jāpiestrādā; šī tikai otrā pīle. Neesiet pārāk piekasīgi:)
Bračka arī, starpcitu, "zajadlijs" mednieks.
Ražot - nē. Ir citas lietas, kas jākonstruē un jātaisa. Un ar kurām, cerams, kaut kad varēs nopelnīt:)
Pat paškonstruētie CNC darbgaldi netiek ražoti - kaut gan to pārdošanas cena varētu būt n-reizes augstāka :)
Ja kādam interesē kā Latgalē (tā ir tāda vieta kur viss ir slikti:)) "mājas apstākļos" var uzražot n-tos tūkstošus vērtas iekārtas - iesitiet internetā : youtube.com un pēc tam Gatis Lucjanovs.
Pašlaik strādājam projektā pie biomasas gazifikācijas iekārtas. T.i. no koka iegūst gāzi, ko var dedzināt iekšdedzes dzinējos. Tipa Latvijas nafta :)
Uztaisīts 2 dienās. "Pirksti" caur e-bay no Lietuvas atnāca 4 dienās.
Pie "tehnikas" vēl jāpiestrādā; šī tikai otrā pīle. Neesiet pārāk piekasīgi:)
p.s.
Pīlei asistēju es :)