Kas te uzvedās kā mazturīgais, es par savu katru darbagaldu varētu nopirkt kārtīgāku stroķi kā tev, sanāktu kādi 30mit, bet vai es izjustu tādu gandarījumu, kā pa velti vai pusvelti ar tiem radot vērtības sabiedrībai, pagastam vai ģimenei...
Un es te runāju tikai par hobijiem... Kārtīgs Latgales patriots nemētājas ar naudu, bet gan cenšas domāt un darīt sava pagasta, novada, valsts labā... Cilvēkos, kas tendēti tikai uz pašlabuma gūšanu un pašapmierināšanos ar abām rokām, tas viss izraisīs smīnu... Bet mani tas pilnīgi neuztrauks, jo gala galā iegvējs būšu es...
Labi, kāds tam visam sakars ar pīļu spalvām... Laikam nebūšu ielecis pareizajā tematikā, vai nedzīvoju reālajā laikā..
Protams novembrī šautu merci ir vērts noplūkt, bet tagad šautās pārsvarā jaunās, nu tur taukumiņa gandrīz nekāda neredzu jēgu čakarēties nodīrā un mērcē, cita lieta zoss tā ir čakara vērta!
Jāni, skatoties uz Tavu aprīkojumu naudu nopelnīt māki :) arī iztērēt:) Kādi 5K ir aizgājuši ka nograb :)
Gati, ko Tu te žēlojies kā tāds "mazturīgais":) Tā Latgales patrioti nedara... Tie smagi strādā, pelna lielu naudu un tērē sev un citiem par prieku :))
Domāju, ka jāpēk ir labākais, ko bez liela iespringuma var atļauties. Nu lai paliek arī pārējām lietām utt.. Katram šī latiņa var būt dažāda. Kāds tam sakars ar dakteriem. Ja prot nopelnīt -jāprot arī iztērēt.Citādi kāda jēga? Nauda jāizdod- tad tā nāk atpakaļ. Pārbaudīts 100 reižu.
Protams, ka medības ir ne tikai gaļa, kaut gan tas ir svarīgi... Tas ir dzīvesveids, atpūta, azarts, asas, aukstas, augstas, karstas, slapjas, tirpainas sajūtas, svaigs gaiss... Ja vien tam būtu laiks, noskaņojums un veselība... Bet par sagrabējušo plinti ir tā, ka tad, kad to pirku pa 150 latusiem, es to knapi varēju atļauties (jo bij svarīkākas lietas kur naudu tērēt) un šobrīd labāku arī nevēlos, ar manu lietošanu tās pietiks 100 gadiem... Citreiz liekas,ka tie pašapziņas stabilitācijas līdzekļi (plintes pa 1500) ir pārāk neefektīgi un īslaicīgi... Varbūt vizīte pie ķirurga vai veģetatīvās veselības daktera būtu lietderīgāka..
1)kas ir pašlabums?
2)kas ir pašapmierināšanās ar abām rokām? :))))
Pārējo es sapratu; pilnīgi Tev piekrītu.
Un es te runāju tikai par hobijiem... Kārtīgs Latgales patriots nemētājas ar naudu, bet gan cenšas domāt un darīt sava pagasta, novada, valsts labā... Cilvēkos, kas tendēti tikai uz pašlabuma gūšanu un pašapmierināšanos ar abām rokām, tas viss izraisīs smīnu... Bet mani tas pilnīgi neuztrauks, jo gala galā iegvējs būšu es...
Labi, kāds tam visam sakars ar pīļu spalvām... Laikam nebūšu ielecis pareizajā tematikā, vai nedzīvoju reālajā laikā..
Gati, ko Tu te žēlojies kā tāds "mazturīgais":) Tā Latgales patrioti nedara... Tie smagi strādā, pelna lielu naudu un tērē sev un citiem par prieku :))