Nav bijusi nekad neviena problēma ne ar Tikkas, ne Mannlichera plastmasas aptverēm. Ļoti labas, izturīgas. Un plastmasas aptveres pat mazāk grab par bleķa aptverēm. Mannlicher vispār ir izcili ieroči ar ļoti precīziem stobriem, kad tie piestrādāti un atrasta īstā munīcija.
A varbūt tur pārdevējs grabēja turoties pie plintes, lai Tu viņu nenosper. Ja jau plintes liekas tik trauslas, tad moš neieraudzīji pārdevēju turamies pie plintes.
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
26.09.2013. 22:30
Laikam man ar humoru tā pasmagāk, nekādi nesanāk pasmaidīt par dažu asprātībām. Piedodiet.
Būsiet Jēka... (oi,nu būs sūdi), ieejot medniekiem paredzētā veikalā un aptaustiet (pakratiet) Manlicheru... Grabēja.
Pastobre... kā taksītim aste - tieva un plāna. Stobra kārba, aizslēgs, pats stobrs-tie gan patika.
Es neteikšu, ka manlichers vai citi brendi ir slikta manta, drīzāk otrādi, taču tās sasodītās sajūtas-ņemu titānu, manlicheru vai ko tur vēl, šķiet ka tās plintes domātas 6 klases skolniekiem....
Atceros veco tikku 695-to... muļķis, pārdevu:)
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
27.09.2013. 10:05
jo vairāk uzlabojumu jo vairāk kam sap.sties, es par klasiku un pārbaudītām vērtībām. + varmintam par savu dzīvi medījot neizšausi i vēl mazbērni varēs šaut.
Arī parasto stobru pa dzīvi neizšausi :) Bet nu Varmintam medībās ir viens liels pluss (sevišķi dzinējmedībās:) - palīdz uzturēt labu fizisko formu:)
p.s.
Kas ir stobra izšaušana - tad kad vairs neiet iekš 1 Moa? A ja nu no paša sākuma knapi lien 2 Moa? Ko nozīmē stobra izšaušana pie šādas precizitātes un ko tas dod vai nedod medībās? Manuprāt tas stobra resurss ir pēdējais par ko ir jādomā..
Izņēmums, protams, ir "papīra caurumotāji" ar tādiem kalibriem kā 22-250 vai 6,5x284 utt:))
Slēpts
27.09.2013. 16:02
vispirms jau tas stobra resurss medībās ir jāsasniedz ;)
Būsiet Jēka... (oi,nu būs sūdi), ieejot medniekiem paredzētā veikalā un aptaustiet (pakratiet) Manlicheru... Grabēja.
Pastobre... kā taksītim aste - tieva un plāna. Stobra kārba, aizslēgs, pats stobrs-tie gan patika.
Es neteikšu, ka manlichers vai citi brendi ir slikta manta, drīzāk otrādi, taču tās sasodītās sajūtas-ņemu titānu, manlicheru vai ko tur vēl, šķiet ka tās plintes domātas 6 klases skolniekiem....
Atceros veco tikku 695-to... muļķis, pārdevu:)
p.s.
Kas ir stobra izšaušana - tad kad vairs neiet iekš 1 Moa? A ja nu no paša sākuma knapi lien 2 Moa? Ko nozīmē stobra izšaušana pie šādas precizitātes un ko tas dod vai nedod medībās? Manuprāt tas stobra resurss ir pēdējais par ko ir jādomā..
Izņēmums, protams, ir "papīra caurumotāji" ar tādiem kalibriem kā 22-250 vai 6,5x284 utt:))