Ok, paldies. Jabut loti uzmanigam ar nakosiem pirkumiem, jo vel tris verki un busu spiests kartot kolekcijas atlauju. Pagaidam izskatas, ka no straight pull merkelis ir seksigakais...
Jabut loti uzmanigam ar nakosiem pirkumiem, jo vel tris verki un busu spiests kartot kolekcijas atlauju. Pagaidam izskatas, ka no straight pull merkelis ir seksigakais...
Varētu sīkāk? Kas kaiš Merkelim Helixam?
Sākumā tika lasīts/dzirdēts, ka kaut kas aizslēgā nestrādā līdz galam, mēdza iestrēgt aizslēgs pusceļā ar/bez čaulītes palīdzību..
Es arī esmu sācis cilāties ar domu uz pavasari iepirkt Heliksu..
No sākuma arī sapņoju par maināmiem stobriem . Pēc titāna iegādes sapratu , ka tas ir bezjēdzīgi . 1. Stobrus nenēsāsi līdzi , tas ir ļoti neērti . 2. Jābūt ļoti labai optikai , ar ļoti labu mehānismu - vienmēr jāpārregulē .( Izņēmums varētu būt blāzeris , kuram uz katra stobra sava optika ).3. Precīzas šaušanas gribētājiem būs nervi čupā . Izņem stobru -ieliec , katru reizi kaut kas mainās , kaut nedaudz , tomēr (uz blāzeri tas neattiecas , ja katram stobram sava optika) . 4. Ja daudz šauj , mehānika viena , stobru daudz ..... Titānam sāka dot atsečkas , vaina bija aizslēgā . Ko līdz daudzie stobri ,ja mehānisms sāk nolietoties . Visi tie alumīniju sakausējumi ( civilajiem ieročiem ) , ar viņiem ir tikai problēmas .5. Naudas ziņā, tie stobri nav nemaz tik lēti .Bišķi piemet un sanāk viss stroķis .Atsevišķi pārdot stobru ir grūti . 6. Sporta šaušanai viņi galīgi neder .
man jau nu dikti liekas , ka Huberts varētu būt.
Varētu sīkāk? Kas kaiš Merkelim Helixam?
Sākumā tika lasīts/dzirdēts, ka kaut kas aizslēgā nestrādā līdz galam, mēdza iestrēgt aizslēgs pusceļā ar/bez čaulītes palīdzību..
Es arī esmu sācis cilāties ar domu uz pavasari iepirkt Heliksu..