Nuuuuu,liekas kautkādi glabāšānas nodalijumi laidē ir manīti arī iepriekš.
Mani vairāk pārsteidz,pilnībā nomainīta drošinātāja koncepcija un stobrs pagaidàm bez vītnes galā.
Drošinātājs ir šāds, jo to ir vieglāk un lētāk uztaisīt vai pat vienkārši aizņemties. Manuprāt viens no medībām nepiemērotākajiem konceptiem - it īpaši medībās ar dzinējiem! Neesmu vēl redzējis viegli un bez skaņas, kaut ko nepieturot, noļaižamu šāda veida drošinātāju - Ivars jau te brīnumus kā viņam ar Haenel iet rakstīja :D
Pārējais gan jau kā visiem - šauj :)
Manuprāt šo M18 sit pušu Brovning Xbolt - drošinātājs, bāzes, modeļu izvēle, stobri īsi/gari/resni tievi utt.utjp.
M18 tā pat kā Sauer 100 - labu ieroču vēlme noslaukt lētā gala tirgu! Ja nomestu vēl cenu varbūt arī sanāktu ;)
Noskatījos youtube n tos video par šo modeli. Ja godīgi, manuprāt, pilnīgi bezpersonisks ierocis. Ne slikts, bet bezpersonisks. Kā jebkurš nedārgs ierocis paredzēts plašam lietotāju skaitam. Ja izvēlētos Mauser, meklētu 98 to un pārbūvētu.Jaunu stobru, sprūda mehānismu, laidi. Cenā būtu nedaudz dārgāk, toties tāds būtu tikai man. :)
Mani vairāk pārsteidz,pilnībā nomainīta drošinātāja koncepcija un stobrs pagaidàm bez vītnes galā.
SKS piemēram
Pārējais gan jau kā visiem - šauj :)
Manuprāt šo M18 sit pušu Brovning Xbolt - drošinātājs, bāzes, modeļu izvēle, stobri īsi/gari/resni tievi utt.utjp.
M18 tā pat kā Sauer 100 - labu ieroču vēlme noslaukt lētā gala tirgu! Ja nomestu vēl cenu varbūt arī sanāktu ;)