Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
23.10.2013. 23:08
) Fiziskajām personām ir aizliegts izgatavot, iegādāties, glabāt, nēsāt, realizēt, pārsūtīt, pārvadāt un izmantot sprāgstvielas, spridzināšanas ietaises un to SASTĀVDAĻAS.
Paskatoties no malas uz šo tēmu nācu pie secinājuma, ka līdzko vīri sāk dzīt vellu par kādu slidenāku tēmu, atradīsies kāds, kas to lietu ņems nopietni un samaitās visas avenes.
Ir lietas, ar kurām nejoko. Turklāt dažu padomu došana kādam var švaki beigties. Dodot adreses uz dažādu bizzāļu pagatavošanas receptēm esiet tik pārliecināti, ka tās tiešām pareizas. Varbūt tās ir attiecīgo kantoru aprūpētas un dotās rekomendācijas un receptes tādas, no kurām pašam gatavotājam ekstremitātes norauj?
Un it kā vienkāršā dūmu pulvera recepte (pat, ja drīkstētu pats gatavot)ir vienkārša tikai uz papīra. Mājas apstākļos samaisot sastāvdaļas iegūst miltveida (putekļveida) pulveri. Tas ir ļoti bīstams. No tā jāizgatavo granulas. Kā to izdarīt nerakstīšu, kāds vēl sadomās atkārtot. Dūmu pulvera gatavošanā granulēšana varētu būt bīstamākais process.
Civilizētās zemēs dūmu pulveri pēc granulu rupjuma iedala 4 grupās. Mēdz apzīmēt 1F, 2F, 3F, 4F, vai attiecīgi F, FF, FFF, FFFF.
Jāni Kram, interneta adrese ir pieejama visiem, tā nav nedz slepena, nedz aizliegta, to var atrast ierakstot google meklētājā kоктейль Mолотова. Starp citu tieši ar tantes googles palīdzību es arī nonācu pie šīs adreses, pēc kādas filmas noskatīšanās, kurā tika pieminēts augšminētais maisījums, vienkārši sagribējās uzzināt kas tas ir un ko viņš ziemā ēd. Ņemot vērā augšminēto faktu mēģiniet cenzēt visus interneta meklētājus lai šāda veida informācija nenonāktu bīstamās rokās. Kaut gan paskatoties ziņas, izskatās ka nepareizās rokās nonāk jau gatava, rūpnieciski ražota un armijai paredzēta produkcija.
Ņemot vērā faktu, ka drošības tehnikas noteikumi ir ar asinīm rakstīti, katram pašam ir jāizvērtē vai viņš grib par kādu ekstremitāti mazāk un gala beigās vēl nonākt konfliktā ar likumu. Katram cilvēkam ir sava brīvā griba lasīt augšminētajā saitā atrodamo informāciju, vai nelasīt, izmēģināt izlasīto praksē vai neizmēģināt. Alkoholu arī nevienam varmācīgi rīklē nelej, katram ir brīva izvēle dzert, nedzert, pēc tam sēsties pie stūres, vai izgulēties.
Jūsu vārdi:"Turklāt dažu padomu došana kādam var švaki beigties." ir uzskatāmi par draudiem ar visām no tā izrietošajām sekām, kā arī par vēršanos pret vārda brīvību.
Un it kā vienkāršā dūmu pulvera recepte (pat, ja drīkstētu pats gatavot)ir vienkārša tikai uz papīra. Mājas apstākļos samaisot sastāvdaļas iegūst miltveida (putekļveida) pulveri. Tas ir ļoti bīstams. No tā jāizgatavo granulas. Kā to izdarīt nerakstīšu, kāds vēl sadomās atkārtot. Dūmu pulvera gatavošanā granulēšana varētu būt bīstamākais process.
?
Es pagaidām tikai zinu kur meklēt informāciju, bet tik detalizētus faktus gan nē. Mani sāk mākt nelabas aizdomas .........
Jāni aizdomas Tevi var mākt vai ne, bet Tavs vārda brālis neatklāja nekādu informāciju... Turpretī arī vārda brālis Reblis lepojas ar kkādām receptēm un citām lietām par kurām būtu jātur mēle aiz zobiem, nevis publiskajā telpā jārunā. To ko kāds mājās mēģina ir katra paša brīva darīšana.
Andi, mums apkārt praktiski viss ir bīstams, pat nepareiza konservēšanas recepte var noģiftēt veselu famīliju. Informācija un zināšanas pašas par sevi nav bīstamas, bīstams ir to nepareizs pielietojums, bīstams ir pats cilvēks.
Lai arī kā nebūtu mans vārda brālis atšķirībā no manis zina kas sanāk, kad mājas apstākļos mēģina iegūt dūmu pulveri un to ka iegūto vajag vēl granulēt... No augšminētā secināms, ka starp mums, daudzajiem teorētiķiem ir viens rūdīts praktiķis.
Ja mans otrs vārdainis, Reblis no sava mājokļa grib uztaisīt pirmo latviešu orbitālo kosmosa kuģi un pat zina degvielas recepti, tad tā ir viņa brīva griba un atbildība. Varbūt viņš tur augšā negrib lidināties viens un tādēļ izplata konkrēto recepti ar nolūku palidināties kāsī (bariņā jautrāk) ;)
Slēpts
24.10.2013. 23:51
Mja, viss jaukais dzīvē ir nelikumīgs vai padara resnu. Man plauktā stāv 1958 gada augstskolas ķīmijas grāmata, kur ne tikai tukstošgadīgā ķīniešu recepte, bet arī nitroceluloze+kampars aprakstīti. Un ko? Man tagad iet un to grāmatu sadedzināt, bailēs ka kāds izlasīs?
Tas mazliet velk uz anekdoti par zivju inspektoru!Kāda kundze piebrauc pie Gaujas ar mašīnu,kurai bagažniekā tīkla gabals,vasarnīcā ķiršus pret strazdiem apsegt.Bagažnieks vaļā,kundze sauļojas,uzrodas drosmīgais zivju inspektors un stādīs protokolu par neatļautu zvejas rīku izmantošanu!Kundze saka labi,bet Es zvanu policijai ka gribat mani izvarot!Inspektors saka es tak neko nedaru,kā nē,bet rīks tak Jums biksēs ir!
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
25.10.2013. 15:36
:D laba anekdote :D bet pulveris jau jums mājās ar ir, kāda tad atšķirība? man vēl ir pirktais, kādam gadam vēl pietiks, tad jau domāšu par taisīšanu :D
sastāvdaļas var būt jeblkas :D
Civilizētās zemēs dūmu pulveri pēc granulu rupjuma iedala 4 grupās. Mēdz apzīmēt 1F, 2F, 3F, 4F, vai attiecīgi F, FF, FFF, FFFF.
Ņemot vērā faktu, ka drošības tehnikas noteikumi ir ar asinīm rakstīti, katram pašam ir jāizvērtē vai viņš grib par kādu ekstremitāti mazāk un gala beigās vēl nonākt konfliktā ar likumu. Katram cilvēkam ir sava brīvā griba lasīt augšminētajā saitā atrodamo informāciju, vai nelasīt, izmēģināt izlasīto praksē vai neizmēģināt. Alkoholu arī nevienam varmācīgi rīklē nelej, katram ir brīva izvēle dzert, nedzert, pēc tam sēsties pie stūres, vai izgulēties.
Jūsu vārdi:"Turklāt dažu padomu došana kādam var švaki beigties." ir uzskatāmi par draudiem ar visām no tā izrietošajām sekām, kā arī par vēršanos pret vārda brīvību.
Es pagaidām tikai zinu kur meklēt informāciju, bet tik detalizētus faktus gan nē. Mani sāk mākt nelabas aizdomas .........
Lai arī kā nebūtu mans vārda brālis atšķirībā no manis zina kas sanāk, kad mājas apstākļos mēģina iegūt dūmu pulveri un to ka iegūto vajag vēl granulēt... No augšminētā secināms, ka starp mums, daudzajiem teorētiķiem ir viens rūdīts praktiķis.
Ja mans otrs vārdainis, Reblis no sava mājokļa grib uztaisīt pirmo latviešu orbitālo kosmosa kuģi un pat zina degvielas recepti, tad tā ir viņa brīva griba un atbildība. Varbūt viņš tur augšā negrib lidināties viens un tādēļ izplata konkrēto recepti ar nolūku palidināties kāsī (bariņā jautrāk) ;)