Andri,
nu nezinu... Lai jau Ilgvars liela. Esmu veikalā grozījis. Mani nepārliecināja. Tīkliņš arī bij so-so.
Ja ir uzstādījums: vajag optiku līdz 300 Eur - tad OK, droši vien, ka viens no labākajiem variantiem.
Man nav tāda uzstādījuma.
Manā saprašanā nedārga un laba optika ir ap 1K Eur.
"Var jau ar Burris Lasercope 4-12x42 arī paākstīties :)"
Kāpēc paākstīties?! Mūsu apstākļos, varbūt ne dzinejmedībās, neko labāku neredzu!
Nevajag tālmēru, un ja arī ir nomērīts, neatkarīgi no krusta zīmējuma, atkal jāņem par kūša mata tiesu augstāk?!
Daudzi pērk tos milzīgos magnumus, it kā ar taisnām trajektorijām, tikai viena galvenā iemesla dēļ -
par cik kūša matiem tas krusts augstāk jāņem?
Medībām kolosāla optika, kvalitāte, cena.
Ja ir maināmais stobrs, arī optika var palikt tā pati,
tikai izmaini munīcijas parametrus un izmaini vertikālo regulējumu.
Nezinot, par cik jāņem augstāk, arī dārga Swarovski optika nevienu neglābs.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
22.01.2014. 13:34
re kur optika tālšaušanai pa 150 Eiro palielinājums no 10-40x56 :D Intar tieši priekš tevis un kā par velti salīdzinot ar tām citām ko skaties :D http://dx.com/p/professional-1...
Sorry, laikam neveiksmīgi izteicos. Pašam jau ar nekas nebūtu pretī nogaršot to Laserscope. Vienīgi laikam esam drusku aizbraukuši prom no sadaļas sākotnējās tēmas.
Laserscope ir forša štelle - ir pārbaudīta 3 gadu praksē - tam kam tā optika ir domāta to tā pilda perfekti līdz 400m korekciju veic tā, ka lapsai pietiek un es domāju tas nav slikti. Protams cena 600 LVL nav maza + gaismasspēja sūdīga.
Nu lapsām uz sniega ideāla, bet vai kam citam - nezinu gan!
Var jau mēģināt jauno ar palielinājumu līdz 16 - tai lāzers darbojas ap 1000m.
Pie tēmas sākotnējās sadaļas varam arī neatgriezties: Keppeleram 6,5x47L optika ir atrasta un pasūtīta : March-X 5-50/56 ar MTR-2 tīkliņu.
Bet 243-am vēl meklēju.
Ilgvar - tavas minētās optikas ir gan skatītas, gan šautas. Pat neiedziļinoties 10 citos sīkumos, manai vīzijai (zirnekļiem galvā) tās neder viena galvenā iemesla dēļ - tīkliņš.
Gribu arī FFP.
Ir pilnīgi skaidrs, ka zirnekļiem ideāla škistu Kahles 624i ar MSR-K ( uz min palielinājumu 6x šie pat pievērtu acis:)), bet nolocīt ap 2,5 K Eur neļauj tur pat netālu mītošā "varde":) Kaut kāds zooloģiskais dārzs sanāk !
Par laserscopēm - ir tām sava niša un plusi. Kā arī mīnusi...
nu nezinu... Lai jau Ilgvars liela. Esmu veikalā grozījis. Mani nepārliecināja. Tīkliņš arī bij so-so.
Ja ir uzstādījums: vajag optiku līdz 300 Eur - tad OK, droši vien, ka viens no labākajiem variantiem.
Man nav tāda uzstādījuma.
Manā saprašanā nedārga un laba optika ir ap 1K Eur.
ar to jau arī vajadzēja sākt :) Meopta Meostar, Zeiss Duralyt vai Nikon Monarch X ir skatītas? Var jau ar Burris Lasercope 4-12x42 arī paākstīties :)
Kāpēc paākstīties?! Mūsu apstākļos, varbūt ne dzinejmedībās, neko labāku neredzu!
Nevajag tālmēru, un ja arī ir nomērīts, neatkarīgi no krusta zīmējuma, atkal jāņem par kūša mata tiesu augstāk?!
Daudzi pērk tos milzīgos magnumus, it kā ar taisnām trajektorijām, tikai viena galvenā iemesla dēļ -
par cik kūša matiem tas krusts augstāk jāņem?
Medībām kolosāla optika, kvalitāte, cena.
Ja ir maināmais stobrs, arī optika var palikt tā pati,
tikai izmaini munīcijas parametrus un izmaini vertikālo regulējumu.
Nezinot, par cik jāņem augstāk, arī dārga Swarovski optika nevienu neglābs.
Nu lapsām uz sniega ideāla, bet vai kam citam - nezinu gan!
Var jau mēģināt jauno ar palielinājumu līdz 16 - tai lāzers darbojas ap 1000m.
Bet 243-am vēl meklēju.
Ilgvar - tavas minētās optikas ir gan skatītas, gan šautas. Pat neiedziļinoties 10 citos sīkumos, manai vīzijai (zirnekļiem galvā) tās neder viena galvenā iemesla dēļ - tīkliņš.
Gribu arī FFP.
Ir pilnīgi skaidrs, ka zirnekļiem ideāla škistu Kahles 624i ar MSR-K ( uz min palielinājumu 6x šie pat pievērtu acis:)), bet nolocīt ap 2,5 K Eur neļauj tur pat netālu mītošā "varde":) Kaut kāds zooloģiskais dārzs sanāk !
Par laserscopēm - ir tām sava niša un plusi. Kā arī mīnusi...