Citi, lai atbrīvotu asti no ādas, iesaka blanšēt kā tomātu - aplejot ar verdošu ūdeni.
Es pats, cik esmu žāvējis, arī stāvā sajūsmā bijis neesmu, lai gan marinējot dāsni ar ieteikto citronpiparu iesvaidīju.
Pēdējais veids, kā likt tai iegaršoties, manā gadījumā acīmredzot ir uzzināt, ka tā ir neaprakstāmi vērtīga...
sovakar bebri nebija noskanoti paradities virs udens virsmas no plkst.18.oo līdz apm. 20.oo kaut kada kustība bija tikai zem udens ...
vejs puta lidz kaulam... laikam solita vetra tuvojas...
toties zosis pilnas debesis...
Man gan tieši šovakar bebrs izdomāja parādīties, un arī jau ap pus8. Visu nedēļu gaidīju, bet līdz šim kustību vairākās vietās nemanīju, laikam agri no rīta notiek lielākā kustība.
Par zosīm tiesa, pilnas debesis.
nebūtu bijis vējš tik nepatīkams būtu palicis ilgāk, jo čigānu saulīte visu izgaismoja kā dienā - toties tagad ārā pilnīgs bezvējš - laikam klusums pirms vētras....
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
15.03.2014. 19:17
Porciju var taisīt kā sanāk, 40% kā šnabim ievērot nav vajadzība, dziedzerus pēc medībām ar labu šnabi zakuskā:)
bebriem šovakar "paveicās" - līdz šiem nemaz netiku :@ - paliku ar savu V70 apmēram 500 m no plānotās stāvvietas un vairāk nekā 2H dubļu rakšanas un pārvietošanas darbi varēja sākties...
tiku ārā tikai pateicoties diviem vācu autobūves šedevriem, piecu cilvēku spēkam un nebeidzamiem sulīgu lamu vārdu plūdiem no manas puses :D
lai arī laiciņš bija vnk "super" bija sajūtas ka bebri plānotajā medību vietā dzīvojās uz urrā jo to apmetni neviens nebija čamdījis kopš šie tur apmetās...
Mana gala astaiņi arī šonedēļ sit plaukstas, jo patrons nav ieradies.
Handikaps toties tiks dzēsts pēc nedēļas un divām, tāpēc prieki ir pāragri.
Znatoki tikmēr varētu padalīties, kādos veidos tiek kaltētās priekšķepas pielietotas.
Pārsteigumā stindzis izlasīju, ka tās kaltē suvenīru nolūkā, taču varbūt kāds tautas medicīnas un voodoo piekritējs varētu pačukstēt, kādus pigorus ar tādu atribūtu strādā vai kādas vainas dziedē.
Es pats, cik esmu žāvējis, arī stāvā sajūsmā bijis neesmu, lai gan marinējot dāsni ar ieteikto citronpiparu iesvaidīju.
Pēdējais veids, kā likt tai iegaršoties, manā gadījumā acīmredzot ir uzzināt, ka tā ir neaprakstāmi vērtīga...
vejs puta lidz kaulam... laikam solita vetra tuvojas...
toties zosis pilnas debesis...
Par zosīm tiesa, pilnas debesis.
tiku ārā tikai pateicoties diviem vācu autobūves šedevriem, piecu cilvēku spēkam un nebeidzamiem sulīgu lamu vārdu plūdiem no manas puses :D
lai arī laiciņš bija vnk "super" bija sajūtas ka bebri plānotajā medību vietā dzīvojās uz urrā jo to apmetni neviens nebija čamdījis kopš šie tur apmetās...
Handikaps toties tiks dzēsts pēc nedēļas un divām, tāpēc prieki ir pāragri.
Znatoki tikmēr varētu padalīties, kādos veidos tiek kaltētās priekšķepas pielietotas.
Pārsteigumā stindzis izlasīju, ka tās kaltē suvenīru nolūkā, taču varbūt kāds tautas medicīnas un voodoo piekritējs varētu pačukstēt, kādus pigorus ar tādu atribūtu strādā vai kādas vainas dziedē.