Arī man pagājušo nedēļu bija sajūta, ka bebri kameras salikuši :)
BET šodien jau gāja vaļā kā pavasarī :)
2 gab dabūju.. Pie reizes iesvētīju arī nesen iegādāto 222rem.
Cita štelle kā ar gludo un renkām...
šodien noslēdzu kažokzvēru sezonu ar pagaidām lielāko bebruku 27,75kg.draugi sākuši spalvu mainīt nav jēgas šos vairs traucēt ,sezona diezgan ciešama,1 sesks,6 caunas,lapsa,2 jenotsuņi un 18 bebruki,vel 2 nogrima tos neskaitu:}
Aprīkojums: IŽ- 27EM 12cal.; Savage AxisII-XP 3006.cal.
Suņi: Krievu Eiropas laika
Medību trofejas: 3
28.03.2014. 12:15
Vakar biju uz bebriem,18:40 gribēju palauzt zarus priekšā esošos, nolaužu divus zaru pakāpjos atpakaļ paskatos uz priekšu no manis 10m attālumā bebrs airē uz būdu jau. Šis piestāja un vēroja mani tad ienira būdā, pēc tam 18:55 iznira otrā pusē būdai nu jau 5m attālumā es nemēģināju griesties uz viņa pusi sencis cēlās kājās lai notēmētu, jo sēžot priekšā cinis bebram, bebrs ar asti uzsita pa ūdeni pietrūka 5 sekundes kkur lai varētu izdarīt šāvienu. Man atkal tajā brīdī bebram priekšā bija zāles kušķis. Bebrs ļoti liels negribas tādu nopūdelēt.:D
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Svage 14+Meopta 3-12x56, Winchester SX3 Big Game Combo+ Optisan Prestige 6z 1-6x24, Savage Axis 223Rem tjūnēts+DELTA Titanium 2.5-16x50 SF IR
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
28.03.2014. 15:21
Reku vācu Deutsche jagd zeitung filma par bebru medībām Somijā
Pa lielam viss a ļa lā utt., bet man visinteresantākais, kāpēc šo arī postēju, apskatiet kā somi bebram asti dīrā, jo aste esot delikatese restorānā
BET šodien jau gāja vaļā kā pavasarī :)
2 gab dabūju.. Pie reizes iesvētīju arī nesen iegādāto 222rem.
Cita štelle kā ar gludo un renkām...
labajā acī:( trofeja sačakarēta:(