Benelli mani neuzrunā, nav man laika krāmēties gar benelli kad citi medī es arī gribu ar vīriem kopā medīt ,pārāk daudz ir dzirdēts, un manas domas, ka nav viņš mūsu piejūras klimatam domāts, tā jau labs rokās paturot kā ierocis man viņš patīk, bet ,bet.....
Vāciešiem ir viens labs žurnāls "Jagdpraxis", kurš veic testus ieročiem, optikai, munīcijai un visām pārējām ar medībām un šaušanas sportu saistītām precēm.
Testus veic sava aroda profesionāļi un salīdzina ar līdzīgiem produktiem, katrs produkts tiek testēts pēc padsmit dažādiem kritērijiem.
Testējot dažādus vītņustobra pusautomātiskos ieročus rezultāti bija sekojoši: (max iegūstamais 100 punkti)
* Sauer 303 Synchro XT - 95p.
* Browning BAR II Wood HC - 93p.
* Merkel SR1 Basic - 87p.
* Benelli ARGO - 81p.
* Remington 750 - 62p.
Secinājumus izdariet paši.
Lai neteiktu ka mūldu, šeit ir mājaslapa www.jagdpraxis.com
Šeit arī ir viena testa rezultāti no http://www.sauer.de/ mājaslapas.. Arī varat izdarīt secinājumus paši. Man pāris draugiem ir benelli, un ja viņu kopj kā nākas tad tur viss būs kārtībā.. Mani uzrunā tikai benelli :)
Zaudē tikai Sicherung - drošinātājs un Reinigung/Rostschutz - tīrīšana/ rūsas aizsardzība, bet vinnē uz Optionen - iespējām. Var jau daudz ko atrast kapēc kkas ir slikts, vai labs un, kā kuram testētājam, kas patīk un, kas nē, kur iesaistīts cilvēks viss ir tīri subjektīvs, bet to ka benelli nav labs to man neviens neiestāstīs :)
Testus veic sava aroda profesionāļi un salīdzina ar līdzīgiem produktiem, katrs produkts tiek testēts pēc padsmit dažādiem kritērijiem.
Testējot dažādus vītņustobra pusautomātiskos ieročus rezultāti bija sekojoši: (max iegūstamais 100 punkti)
* Sauer 303 Synchro XT - 95p.
* Browning BAR II Wood HC - 93p.
* Merkel SR1 Basic - 87p.
* Benelli ARGO - 81p.
* Remington 750 - 62p.
Secinājumus izdariet paši.
Lai neteiktu ka mūldu, šeit ir mājaslapa www.jagdpraxis.com
Būtu gan ja vien šie mācētu vītni taisīt :D
es jau par šitādu domāju :D http://imzcorp.com/en/company/...
Iemetot tekstu google,var atras testa rezultatus savadakus ka www.jagdpraxis.com