Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Medījumu pagatavošanas receptes

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 24 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 08.11.2017. 08:32

Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-03-02 16:56
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Valmieras raj. Jeru pag.
Medību stāžs: kopš 2007
Suņi: nav, bet gribu
Medību trofejas: 5
12.11.2007. 09:14
Vakar tika nomediits bebrs. Un tika izlemts vinju zhaaveet, lai buutu jauki miiksts pirms tam tika mazliet pavaariits un tagad liidz 5dienas riitam staavees marinaadee. Kas buus sanaacis tiks uzzinaats tikai piekdien....
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2007-11-27 19:44
Lietotāja statuss: Vērotājs
27.11.2007. 19:12
Každij po svojemu.....
verners
Pēdējo reizi manīts 2012-11-20 11:33
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
27.11.2007. 20:53
Veči ,bebri jātaisa tā-ņem veselu zvēru vai saciŗstus gabalus,liek traukā un pārlej ar stipri gāzētu minerāli,pēc divām dienām pārleij no jauna. Pēc trim dienām nolej šķidrumu un kārtīgi samarinē ar gaļas garšvielām un ķiplokiem . Tālāk ,vai nu cep ,pēc tam šmorē vai kūpina-nosākuma stiprāk ,lai apžūst tad lēni kamēr gatavs ,atkarībā no gabalu lieluma. Ps.šmorē gaļu ar tomātu mērci .>Kiploku ar papriku beigās pieliek garšai.
Ieva
Ieva
Pēdējo reizi manīts 2009-02-13 17:05
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
29.12.2007. 12:17
Mana kolektīva mednieki māk tā pagatavot bebru,ka var ēst un ēst.iemarinē un pēc kādam dienām tajā pašā marinādē izvāra un tad nokūpina.Super
Ilgvars
Ilgvars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-20 11:01
Lietotāja statuss: Guru
Atrašanās vieta: Rīga, Gulbene un pēc vajadzības
Suņi: nav
Medību trofejas: 11
29.12.2007. 18:06
eh, labprāt to recepti gribētu uzzināy :p
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2025-04-28 16:43
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
25.08.2008. 16:58
Sveicināti,
Vai kāds nevarētu padalīties ar info, kā uztaisīt vītinātu buka gaļu?
Iepriekš paldies.
alvis:)
alvis:)
Pēdējo reizi manīts 2008-12-19 13:42
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 2
25.08.2008. 19:09
Pirms žāvēšanas paturēju 1 dienu parastā veikala pienā, pēc tam ielika marinādē kā vistiņas , bet vajag ar nazi sataisīt caurumus gaļā kur saspiež cūkas speķīti un pēc žāvēšanas sanāk sulīga. Zacenei bija pa laba.Mājinieki arī nesūdzējās. Bebrs jau ir veģetāriets.
Arnita
Pēdējo reizi manīts 2008-09-02 12:19
Lietotāja statuss: Vērotājs
02.09.2008. 12:19
Cik jūs visu mākat sarežģit-bebru liek visparastākajā etiķa marinādē un žāvē.Super!!!
Mārcis
Mārcis
Pēdējo reizi manīts 2020-09-03 11:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Ikšķile, Tirzas pagasts
Medību stāžs: No 2005 gada
Aprīkojums: " Ierindas mednieka darba zirgi"
Suņi: taxis
Medību trofejas: 25
24.11.2008. 17:40
Bebra gaļas desiņas.
Bebra gaļa 3 daļas, cūkas speķis 1 daļa,baziliks (1 normāla bunte),ķimenes 2 kārtīgas saujas, pipari, sāls, ķiploki 1 galviņa,minerālūdens vai šampanietis(pēc rocības)iztīrītas zarnas( var nopirkt tirgū pie kupātu tirgotājiem).
Bebra gaļu atkaulo un aplej ar minīti un, vai šampi. notur no 8-24 stundām.Visas iepriekšminētās sastāvdaļas pkāpeniski samaļ gaļenē,kārtīgi samaisa un laiž cauri gaļenei otro reizi ,pa taisno iekšā desas zarnā.Cep uz grilla vai pannā .Var ēst gan siltas,gan atdzisušas.No viena normāla bebra sanāk 1 spainītis ar desiņām.( pusdienas apm 12 pers.)
Sandris
Pēdējo reizi manīts 2009-03-04 16:45
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
08.12.2008. 15:51
Jautājums: kā izpaužās tā saucamā medījuma gaļas "iespeķošana"?