Šodien vārdadienu svin Uvis, Gints, rītdien - Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Savage arms axis komplektā ar Bushnell optiku

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 74 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 05.02.2016. 20:51

Slēpts
05.01.2016. 14:20
Jā, es arī biju metis acis uz šo Delta classic optiku, bet atradu samērā maz atsauksmes. Saki, Gati, salīdzinot ar tām pašām Weaver optikām viņa nebūtu sliktāka?

Nemācēšu salīdzināt, jo ar weaver nav bijusi darīšana. Bet nu Delta manuprāt ir zināms un tomēr brends ar vārdu. Gan jau naktī 56 būs labāks kā 42, bet man tā optika ir uz masenes, naktī nav testēta. Es labāk pa 200eur paņemtu deltu nekā ar 80 - 90 eur pērku lotereju.
Slēpts
05.01.2016. 13:53
kas tur slikts alumīnijā?

Nezinu- nosaukums tāds:)
nažus taču arī no Alumīnija laikam netaisa:)
Motoram virzuļi - no alumīnija ir ok.
Bet kaut kā bez tērauda gredzeniem neiztikt....
Raivis
Pēdējo reizi manīts 2021-01-26 12:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Aprīkojums: Baikal MP155, Sako A7 (3006)
05.01.2016. 13:23
Roland, ja meklē optiku, kura ir lēta un kalpo (tur krustu vietā), varu piedāvāt savu Barska EUR30 3x-12/56 ar sarkanu krustu.
Nokalpoja sezonu uz 30.06 kalibra un nenovēroju nekādas problēmas. Par 100EUR alternatīvu diezvai sameklēsi. Nomainīju, jo iegādājos Meopta R2 optiku gaides vajadzībām.
Palasi atsauksmes, ja rodas interese - http://www.amazon.com/BARSKA-3...
Stiprinājumus gan jaņem kvalitatīvus, lai nav jāzīlē vēlāk.
Rolands
Pēdējo reizi manīts 2024-02-21 10:37
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Los Angeles, California
Medību stāžs: ROOKIE
Aprīkojums: iž iž
05.01.2016. 13:10
Jā, es arī biju metis acis uz šo Delta classic optiku, bet atradu samērā maz atsauksmes. Saki, Gati, salīdzinot ar tām pašām Weaver optikām viņa nebūtu sliktāka? Ja tā, tad mani pilnībā sākumam apmierinātu. Biju internetā atradis arī kur pirkt tikai drusku lielāka kā hubertā un cena tā pati - http://www.optics-trade.eu/au/...
Bet ja tur nav starpība vai 56 vai 42 baigā, tad varētu arī tajā pašā hubertā ņemt, bet jā par akciju optika kopā ar ieroci arī nezinu.
Pašlaik ir tā ka vēlētos atrast optimālu lēto optiku, kuru varētu arī lietot nevis tikai skatam uzlikt un man līdz nākamajai sezonai pilnībā pietiktu, ja palieku pie šī browning A-bolt modeļa. Tā lūk kaut kā.
Paldies, Pēteri par ieteikumiem. Vari lūdzu iedot linku par kuru tieši sliedi tu runā, jo internetā viņas dažādas.
Kā arī jā es noteikti labprāt apskatītu linkus par tām seben optikām, šādu tu domāji? - http://www.ebay.com/itm/Seben-...~QF
Labprāt arī par parējām optikām, ko minēji uzzinātu ko vairāk.
Slēpts
05.01.2016. 13:01
kas tur slikts alumīnijā?
Slēpts
05.01.2016. 12:25
Raivi- par bāzi jau tieši domāju- alumīnijs ir un paliek alumīnijs:)
Iepriekšminētajiem Browning A-bolt 3 karabīnēm komplektā nāk dalītās tērauda kronšteinu stiprināšanas Weaver bāzes
Raivis
05.01.2016. 12:08
Ivar,
Konkrētie riņķi ir no tērauda, bet nu bāzes ir un paliek - alumīnijs.
Līdz šim cik esmu šautuvē veicis šāvienus kontrolei, viss OK :)
Slēpts
05.01.2016. 11:51
Raivi- tavi riņki maksā 55 EUR- tie ir no cita plaukta.
Lai gan alumīnijs paliek alumīnijs:)
Man 5 eur rinķiem izļurkājas rinķu pamatnes- ja pievelkot skrūvi lukturīti var ar roku pakustināt- tad ar tādu kronšteinu es optiku negribētu stiprināt..
Raivis
05.01.2016. 11:16
Ivar, kas tieši izļurkājas? Bāzes vai pašu riņķu pamatnes?
Man uz SAKO A7 karabīnes ir rūpnīcas weaver alumīnija bāzes un lietoju 2 optikas( platleņķis un "lielā"), kuras uzstāditas uz Optisan QRA serijas riņķiem - http://optisan.cz/30546-Dvoudi...
Sanāk regulāri mainīt, un līdz šim biju pārliecināts, ka itkā nevajadzētu lieki satraukties par trāpījumu nobīdi. Tagad dilemma... a ja nu..!?
Slēpts
05.01.2016. 11:03
Pēteri- paldies par saiti:)
Toties man ir pieredze, ka mainot kronšteinus- tie "izļurkājas"
- man visi lukturi uz rinķu kronšteiniem:)
Var jau būt , ka vienreiz uzliekot un neko nemainot- viss ir ok...