Šodien vārdadienu svin Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis, rītdien - Sofija, Taiga, Airita, Arita
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Savage arms axis komplektā ar Bushnell optiku

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 74 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 05.02.2016. 20:51

Rolands
Pēdējo reizi manīts 2024-02-21 10:37
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Los Angeles, California
Medību stāžs: ROOKIE
Aprīkojums: iž iž
13.01.2016. 19:42
Čau, Uģi, tu tāds ļoti atraktīvs rakstītājs esi.
Pirmkārt, vēlētos pateikt, ka es nevienā brīdī neesmu mēģinājis Savage karabīnes nolikt kā labākās no budžeta pieejamajām. Viss ko es darīju jeb daru ir iekrāju info un padalos ar saviem secinājumiem un jautāju padomus, lai varētu pats izdarīt secinājumus. Žēl, ka tu tāds aprobežots mednieks esi un nespēj to saprast.
Otrkārt, optikas jautājums ir atrisināts, esmu ticis pie kaut kāda šāda ekskluzīva varianta :D - http://www.ebay.com/itm/Carl-Z...
Varbūt kādam ir bijusi arī saskare ar ko līdzīgu. Pašam liekās pat ļoti labi, vienīgi nezinu tos izmērus un parametrus.
Treškārt, arī karabīne jau ir izvēlēta tādēļ paldies par ieteikumiem tiem, kas palīdzēja nevis tikai gudri runāja. Par prieku Uģim, vari uzelpot, jo Savage nav mana izvēle, lai gan viņai nebija nekāda vaina.
Pagaidām es tikai gribētu saprast kādu sliedi un riņķus iegādāties un pārējais vairāk vai mazāk ir atrisināts.
Slēpts
13.01.2016. 20:01
Manuprāt tavai optikas izvēlei ir tikai 4x palielinājums, būs grūti.;)
Slēpts
13.01.2016. 21:02
Mans draugs ar zastavu lapsas tā knaiba, ka prieks skatīties

Es biju iemetis SSā 7x74 zastavu ar EAW ātrajiem kronšteiniem par, manuprāt, diezgan adekvātu ciparu. Piezvanīja 3 cilvēki. Viens nesaprata ne rīta, ne vakara un lasīt nemācēja. Otrs bija konkrēti ņēmis. Un trešais tā kā jā, tā kā nē un beigās noplauka...
Beigās izdomāju, pie velna, nedošu taču prom tik labu ieroci! Nopirku sliedi priekš naksnieka un vēl vienu zastavu, lai tie labie riņķi nebūtu par pusvelti jādod prom.
Slēpts
13.01.2016. 21:11
Apsveicu ar karabīnes izvēli.
Ar optiku gan šoreiz piekritīšu Valerijam.... Tai labums ir tikai ka tā ir ekskluzīva (sena vācu militārā optika), bet medībām īsti nav ok. Nevajag tā īsti ticēt visam kur pierakstīts militārs, tiem verķiem ir citi uzdevumi...
Slēpts
13.01.2016. 21:29
Zommerā drošvien svētki bija- tā zastava bija atšauta pirms 10 gadiem.
Es arī tīri priecīgs. Tas ir kā nopirkt 90to gadu auģiku- tikai pilnīgi jaunu.
Nevajag tik ļoti ņemt pie sirds. Un varbūt arī vēlāk nevajag ņemt rokās citus ieročus, jo var nākt divas atklāsmes: ka sūds ir sūds arī Āfrikā. Un tā, ka kādreiz tomēr der ieklausīties tajos, kuriem ir jau n- tā plinte, n-tos gadus.
Slēpts
13.01.2016. 22:10
Moška kāds zin, kur meklēt vai pat var noorganizēt kaut kādu custom-mega-super-sport-2000 trigeri manām arhaiskajām ugunsrorēm? M98 jāskatās, visticamāk.
Slēpts
13.01.2016. 22:25
http://www.bixn-andy.at/index....
Būs ieroča cenā, tas protams ja der no mauzera.
Slēpts
13.01.2016. 23:35
Nu tik ļoti aizrāvies es vēl neesmu un 150g man diez vai vajag :) Bet paldies.
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2023-07-18 12:57
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: Pietiekami
Aprīkojums: Ir
Suņi: Patīk
14.01.2016. 11:05
Visi tā satraukušies tā itkā būtu Savage Axis komplekta konstruktori! Nesaprotu kuru no kungiem Siksnas vai Zvejas kungu aizskāru personīgi un ar kuru teikumu, bet gribu dzirdēt kas tam Savage ir tik labs lai tērētu tos pašus 700 Eur!
Un no Zvejas kunga gribu dzirdēt kāpēc esmu aprobežots?
Slēpts
14.01.2016. 12:17
Otrkārt, optikas jautājums ir atrisināts, esmu ticis pie kaut kāda šāda ekskluzīva varianta :D - http://www.ebay.com/itm/Carl-Z...
Varbūt kādam ir bijusi arī saskare ar ko līdzīgu. Pašam liekās pat ļoti labi, vienīgi nezinu tos izmērus un parametrus.

Nekā personīga, es šito vienkārši nesapratu - tu nosolīji optiku, nezinot nekādus parametrus? :D Vnk ,jo smuks nosaukums? :D