Nedaudz ieviesīšu skaidrojumu kas ir kas.
Weatherby izveidoja savu budžeta klases modeli Vanguard, kuru sāka ražot Japānā Howas rūpnīcā, savukārt Weatherby iegādājās daļu Howas un ir lielākais akciju turētājs un arī noteicējs.
Savukārt Howa nebūtiski pārveidojot Vanguard modeli arī tirgo šos pašus ieročus tikai zem sava nosaukuma.
Protams tie ir dārgāki tikai tāpēc, ka no rūpnīcas tiem ir liegts tos tirgot (saprotamu iemeslu dēļ), bet gan izmantot starpniek fimu un par Howas tirdzniecību rūpējas cita ASV kompānija Legacy Sports.
Nedaudz saraustīti, bet apmēram ir skaidrs.
P.S. Manis pēc Igauņi var šaut ar Saigām, bet lielu lomu sportā spēlē SPONSORI!!!
Ir teiciens - Kas maksā, tas pasūta mūziku.
Ai da labi pietiek muldēt - kāds vien eiro uz 200m! Tas, ka varbūt Howa to spēj izpildīt netiek apšaubīts, bet vairumā gadījumu šāvējs to nespējs, it īpaši zinot, ka ar šiem budžetniekiem tiek šauts izmantojot lētās optikas, kurām tīkliņš uz 200m ir kā liels bomis, kur tie 1 EUR 2,5 cm tiek nosegti!!! Nu kādi 2,5 cm???
Bet, ja pa tēmu tad šādā cenā t.sk. pērkot "package" visi šie pieminētie ieroči ir vienlīdz labi un tai pat laikā arī vienlīdz kritizējami! Bet IMHO - es izvēlētos HOWA vai Weatherby (šis liekas ir par kapeiku lētāks)...
Vot imenno!Ja godīgi, es nesaprotu, kamdēļ uz tiem stobriem ir jāliek tie mazbudžeta stikli? Rodas iespaids ,ka atsevišķi notirgot katru atsevišķi ir dikti grūti. Manis pēc varētu būt vispār "zem būdžeta" versija, kas seī ietver tikai dzelžus.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
03.04.2014. 16:37
Man jau ar ir "zembudžeta" versija, Visi dirš ka Saiga vispār hujņa, bet reāli viss līdz 200m ir mans, es pat vārnas uz 200m šaudu. labi virs 200m jau cita dzela, bet mūsu platuma grādos 200m ir pat vairāk kā vajag, nu ja man nauda atļautu es ņemtu kko labāku, bet jāiztiek ar to ko budžets atļauj, kaut gan viņš maksā kapeikas esmu pat ļoti apmierināts, bija jau savi mīnusi kas lika domāt, ka saiga bija slikta izvēle, bet atklājās savas kļūdas, pirmkārt kronšteins ir jāņem tiešām labs, ne cenas ziņā, bet izgatavošanas kvalitātē, mani pievīla krievs pa 55Ls a ķīnietis pa 18$ izrādījās ideāls. Visam savi + un -
,bet besī tas ka te visi tos krievu štruntus noliek itkā viņi nekam neder, Viss atkarīgs no šāvēja.
Kā saka iz dzīves: Čangals ar mītu beistamoks par krīvejas pehotu!
Un ņemsim vērā to, ka 1 euro 200 metros mēs šaujam ar premium klases optiskajiem tēmekļiem, bet Rebļu Janka ar savu saigu to paveic bez jebkādas optikas, arī ne no atbalsta ...:-)))
Optika vēl tā... Krusts pat likās labāks kā lielākai daļai glauno optiku.
Bet nu nospiediens Tavai Saigai - piedod... Bez maz vai jāatsperās, lai nospiestu gaili:)
Weatherby izveidoja savu budžeta klases modeli Vanguard, kuru sāka ražot Japānā Howas rūpnīcā, savukārt Weatherby iegādājās daļu Howas un ir lielākais akciju turētājs un arī noteicējs.
Savukārt Howa nebūtiski pārveidojot Vanguard modeli arī tirgo šos pašus ieročus tikai zem sava nosaukuma.
Protams tie ir dārgāki tikai tāpēc, ka no rūpnīcas tiem ir liegts tos tirgot (saprotamu iemeslu dēļ), bet gan izmantot starpniek fimu un par Howas tirdzniecību rūpējas cita ASV kompānija Legacy Sports.
Nedaudz saraustīti, bet apmēram ir skaidrs.
P.S. Manis pēc Igauņi var šaut ar Saigām, bet lielu lomu sportā spēlē SPONSORI!!!
Ir teiciens - Kas maksā, tas pasūta mūziku.
Ai da labi pietiek muldēt - kāds vien eiro uz 200m! Tas, ka varbūt Howa to spēj izpildīt netiek apšaubīts, bet vairumā gadījumu šāvējs to nespējs, it īpaši zinot, ka ar šiem budžetniekiem tiek šauts izmantojot lētās optikas, kurām tīkliņš uz 200m ir kā liels bomis, kur tie 1 EUR 2,5 cm tiek nosegti!!! Nu kādi 2,5 cm???
Bet, ja pa tēmu tad šādā cenā t.sk. pērkot "package" visi šie pieminētie ieroči ir vienlīdz labi un tai pat laikā arī vienlīdz kritizējami! Bet IMHO - es izvēlētos HOWA vai Weatherby (šis liekas ir par kapeiku lētāks)...
,bet besī tas ka te visi tos krievu štruntus noliek itkā viņi nekam neder, Viss atkarīgs no šāvēja.
Kā saka iz dzīves: Čangals ar mītu beistamoks par krīvejas pehotu!
Bet nu nospiediens Tavai Saigai - piedod... Bez maz vai jāatsperās, lai nospiestu gaili:)