Atklāti sakot, nekad tā saucamie štuceri nav bijis lēts prieks, protams, izņemot Iž-18.
Jau gadus atpakaļ mēģināju sakrāt naudiņu priekš Merkel štucera, nepietika pacietības. Haenel kaut kā vairāk naudas ziņā pieejams.
Bez dsr ikdienā mans darāmais darbs ir cieši saistīts ar medicīnu, un no prakses varu tekt ka ausis ir jāsargā cik var, pie kam visur kur ja ir tāda iespēja izmantojiet austiņas, jo lielākas jo labāk, jo dzirdes kanālu, jeb bungādiņas membrānu var traumēt ne tikai caur auss ārējo kanālu, sargiet to vietu kas ir aiz auss ļipiņas, ausu aizbāžņi ir protams labāk nekā nekas bet austiņas ir labāk, jo nosedz tieši šo dzirdes kanālu ārpus auss. It īpaši vēršos pie atsitienkomensatōr īpašniekiem un lielo kalibru cienītajiem
Kiplaundam salīdzinot ar aizslēga ieroci esot tāda priekšrocība ka šāviens notiks 99,9999% gadījumu, aizslēgierocim par dažiem devītniekiem aiz komata mazāk, iedomājos situāciju siltājās zemēs kur medības sākas ar 8x68 kalibru un ja Tev aizmugurē nestāv palīgi ar pusautomātiem tad teorētiski tiem cipariem aiz komata zināma nozīme tomēr ir, ar nosacījumu kad medībās brauc bieži. Taču no pieredzes varu teikt kad ja iz18to aizver ar zināmu mīlestību pret to, asečka garantēta
Sapnī esmu vairākkārt spēlējies ar 22lr kuram stobra galā ir uzstādīta caurulīte, viss kas ir zem Dzintara pieminētajiem 330 m/s ir patiesi kluss, dzirdams ir nospiediena un trāpījuma troksnis,virs tiem 330 mainās tikai trokšna tembrs.
Slēpts
10.05.2014. 13:47
Edgar, man autiņam un mobilajam ir skaļuma regulēšanas iespejas :D tapat kā plintēm skaļumu varam regulet ar austiņam un klusinataju. Tīšām jau nevajag bojāt, tikai tapēc, ka ikdienā jau tiek bojātas
Jau gadus atpakaļ mēģināju sakrāt naudiņu priekš Merkel štucera, nepietika pacietības. Haenel kaut kā vairāk naudas ziņā pieejams.
Dzirde tiek mūsu bojāta visur. Pat klausoties mūziku auto, ar austiņām, runājot pa mobīlo. Pilsētas dzīve!